ВЕЛИКДЕН ЗА ДВАМА В ГЪРЦИЯ – ОСТРОВ КОРФУ

2
Добави коментар
ccbookings
ccbookings

ВЕЛИКДЕН ЗА ДВАМА В ГЪРЦИЯ – ОСТРОВ КОРФУ
Почивка на море в Гърция за 5 нощувки със собствен транспорт на цена от 253 EUR от туристическа агенция Съркъл Клаб АД.

Категория: На море

Цена от 253 EUR

Държава:

Гърция
Населено място/курорт:

Брой нощувки:
5

Дата на тръгване:
12.04.2012 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
05.03.2012 г. до 12.04.2012 г.

Транспорт:
Собствен

Описание

12. – 17.04.2012 – 5 нощувки
Цените се променят в зависимост от наличността на стаите!
Цените не включват транспорт.

ХОТЕЛИ
Popi Star Hotel 3*, Gouvia Area
5 ВВ (нощувки + закуски) – двойна стая – 253 Евро за 2 човека
5 НВ (нощувки + закуски и вечери) – двойна стая – 326 Евро за 2 човека

Hotel Park Gouvia 3*, Gouvia
5 ВВ (нощувки + закуски) – двойна стая – 268 Евро за 2 човека
5 НВ (нощувки + закуски и вечери) – двойна стая – 354 Евро за 2 човека

Hotel Aquis Corfu Holiday Palace 5*,Kanoni
5 HB (нощувки + закуски, обяди и вечери) – двойна стая – 802 Евро за 2 човека

Направете своята безплатна регистрация в сайта на агенцията, възползвайте се от преференциални цени за регистрирани потребители и направете своята уникална почивка като изберете хотел според Вашия бюджет.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОСТРОВ КОРФУ
Корфу е остров в Йонийско море с площ 641 km2, дължина 58 km и широчина 27 km. Северната му част е планинска, а южната е заета от равнини. Най-висок е връх Пантократор – 906 m. В бреговете му плискат вълните си три морета: на изток – Йонийско море, на север – Адриатическо море, на юг – Средиземно море. Заради интересното си местоположение островът притежава уникален, благодатен климат. Както всеки гръцки остров, и този е свързан с древногръцката митология, и по-точно с поредното похождение на Посейдон. Той бил влюбен в Керкира, дъщеря на Азоп (речен бог) и речната нимфа Менопа. С помощта на Зевс Посейдон я отвлича и я завежда на безименния дотогава остров. В израз на любовта си той кръщава острова на нейно име. Ражда им се син — Феакс. Забележителни места на о-в Корфу: Дворецът Ахилион /XIX в./ – място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси; Площад „Еспланада” – сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, чието оформление е повлияно от архитектурата на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата „Свети Георги”, църквата „Свети Спиридон”, закрилник на острова.; Палеокастрица – един от най-известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие и манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите – пирати и техните кораби.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИ
Popi Star Hotel 3*, Gouvia Area
Хотелът е реновиран през 2005 г. и се намира на 200 м от прочутия плаж Гувия, а селото Гувия е само на 5 мин. от хотела.

Hotel Park Gouvia 3*, Gouvia
Селцето Гувия се намира на 8 км северно от град Корфу. Хотелът предлага на гостите си 195 комфортни реновирани стаи със сателитна телевизия, климатик.

Hotel Aquis Corfu Holiday Palace 5*,Kanoni
Хотелът се намира в селището Канони, в близост до гр. Керкира, на брега на морето.
Комфортният хотел Aquis Corfu Holiday Palace разполага с 256 стаи. Малък чакълесто-пясъчен плаж може да намерите директно под хотела, до който може да се стигне чрез стълби или с асансьор.
Хотелски удобства: фоайе с рецепция, интернет ъгъл, асансьор, лоби бар, основен ресторант, един ресторант а-ла-карт или бюфет, сувенирен магазин, бижутериен магазин и казино. В прекрасната средиземноморска градина е разположен плувният басейн с морска вода и слънчева тераса. Хотелът разполага и с пиано бар, бар с шезлонги и снакс бар на плажа. Около басейна чадъри и шезлонги за безплатно ползване, на плажа – срещу заплащане.
Двойна стая: комфортно обзаведена двойна стая, разполагаща с баня, санитарен възел, сешоар, балкон, климатик, телефон, сателитна телевизия, минибар, сейф срещу заплащане.
Спорт и развлечения: плувен басейн, развлекателни програми.
Срещу допълнително заплащане: 2 тенис корта, боулинг зала, спа център с фитнес зала, сауна, солариум, масажи и терапии.

 

Информация за цената

 

 

Въпроси и коментари