Направете перфектно дупе за 4 седмици

2
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Стегнете вашето дупе с тази тренировка, въз основа на новите течения в отслабването.  Движенията може да изглеждат познати, но не се заблуждавайте: Ще загубите до 5 см от дупето си за 4 седмици.
• Правете 3 пъти седмично в продължение на 4 седмици.
• Общо 20 минути.
• Последователност – 1 път.

 

Изправен тонизатор за дупеЗастанете с крака на ширината на раменете и дръжте гърба на стол. Плъзнете пръстите на левия крак 20- 30 см назад, така че само те да докосват пода. Отпуснете двете колена, приберете тазa, след това свийте лявото коляно и вдигнете крака си от пода. Поддържайте коляното се стегнато, дръжте гърба прав (като че ли сте стрелки на часовник показващ 6 часа). Вдигнете задния крак, така че петата да бъде на нивото на хълбоците. направете 20 повторения, след това преместете крака диагонално наляво (8 часа) и повторете отново 20 пъти. След това сменете крака.
Ефект: Укрепва задната част на бедрата.
Съвет: Не повдигайте крака прекалено високо и не правете резки спускания. Също така не забравяйте да заключите таза си в стабилна позиция, преди да се смените краката си.

Коленичил тонизатор за дупе
Застанете на колене разтворени на ширината на раменете и дръжте гърба на стола; стегнете корема, приберете таза. Плъзнете левия крак назад, повдигнете коленете и пръстите на краката на разстояние от пода; пружинирайте така с 20 повторения. Дръжте коляното зад хълбока, със стегнат таз, леко преместете крака така, че пръстите да са на 8 часа; Повдигнете крака – 20 повторения. Върнете предишната позиция; направете пак 20 повторения. Повдигнете крака диагонално в страни страни – 20 повторения. Сменете краката; серия се повтаря.
Съвет: Дръжте работещия крак зад опорния – винаги.

ГеврекСеднете с дясното коляно точно пред дясното бедро и коляното на левия крак зад лявото бедро. Поставете върха на пръстите на ръцете от всяка страна на дясното коляно (малко по-широко от раменете). Напрегнете основните мускули, вдигнете лявото коляно и крака от пода. Направете 20 повторения, докосвайки пода с коляно между повторения. Сменете краката –  повторете ходовете.
Съвет: Ако вдигането на коляното ви е прекалено трудно, просто повдигнете стъпалото си.

Разтегляне
От коленичила сгънете дясното коляно напред, полагайки външната страна на бедрото върху килимчето. Плъзнете левия крак право назад. Дръжте ръцете на пода, рамкирайки дясното коляно. Бавно навеждайте гърдите към бедрото, като внимателно прехвъряте бедрата си от едната страна към другата. Спрете в позиция, в която напрежението е най-силно и задръжте за 30 секунди. Повторете от другата страна.
Съвет: Стегнат бедрата? Сложете навита на руло кърпа под бедрото от същата страна, която е предния крак.

 

 

Вижте още упражнения, с които да отслабнем бързо и лесно у дома

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.