Fashion and cinema: Новият български сериал „Отплата“ с премиера на 17 март

1
Добави коментар

Българските сериали един по един се завърнаха на родния екран със следващите си сезони.

Оказа се, че няма да гледаме само продължения, а и нещо ново. Сериозно рекламираният сериал „Отплата“ тръгва по Нова ТВ с точна дата 17 март. Тогава зрителите ще могат да видят цели два епизода

Междувременно екипът на продукцията продължава снимките на продукцията. Някои от сцените бяха заснети в центъра на София и предизвикаха известна суматоха в движението и дори стреснаха минувачите. Част от тях станаха свидетели на ситуации, в които главният герой
Александър (Велислав Павлов), с помощта на дясната си ръка Христо (Орлин Павлов), реализира поредната стъпка от сложния план за отмъщение. Снимачният процес продължава и на други ключови места в столицата – Женския пазар, бул. „България“ и няколко жилищни квартала.

Снимка: Отплата, Нова ТВ

Предизвикателство и почти екстремно изживяване са били снимките на сериала по време на най-ледените дни тази зима, при температури под минус 17 °С, продължили цяла нощ на открито в местността „Камбаните“.

„И водата в „Отплата“ е кът тази зима“, шегуват се още на снимачната площадка. „Трябваше да забравим за всички сцени, в които има водни басейни, тъй като през последните месеци всичко беше замръзнало“, споделя Иво Милев, главен сценарист на проекта. „Едва когато времето се стопли, ще можем да продължим с тях „, добавя още той.

http://tialoto.bg