Какво трябва да знаете за мъжа Овен

2
Добави коментар

Един от най-известните
представители на зодия Овен
е Ръсел Кроу
Без значение каква роля в живота Ви заема Овенът – приятел или съпруг, този мъж е еднакъв във всяко амплоа. Той е агресивен, енергичен и егоистичен до мозъка на костите си.
Представителите на тази зодия често са непрактични и импулсивни, но никога скучни. Може да имат доста недостатъци, но в никакъв случай не бихте ги упрекнали в липса на фантазия. Животът на Овена е като чаша с пенливо вино – там винаги нещо се случва, кипи и ‘гъделичка’. Когато отидете с него на среща няма как да бъдете сигурни къде и по какъв начин ще приключи рандевуто. Освен това трябва да свикнете и с регулярната промяна в поведението на мъжа Овен – в единия ден той може да харчи безразборно, а на следващия да пести всяка стотинка.

Представителите на тази зодия омагьосват жените до такава степен, че нежните създания буквално губят ума си.
Избраницата на Овена обикновено получава всички прелести на живота, които може да си пожелае, но често изпитва усещането, че се намира на ръба на вулкан, който ще изригне всеки момент. Овенът се държи като ревностен собственик – неговата любима трябва да му принадлежи безрезервно – от главата до петите. Самият той обаче обожава леките авантюри (понятието брак за него е сходно със затвор, а мъжът от тази зодия определено мрази да се чувства като арестант). Парадоксът е, че същото време изисква от партньорката си абсолютна вярност. Ако тя му изневери, дори и без да е имало физическа ‘консумация’, то връзката им приключва веднага и завинаги. И за да не се случи подобно нещо, Овенът винаги е нащрек и ревнува от всичко и всички, които носят мъжки панталони.

На жената, която е отдала сърцето си на Овен, никак не й е лесно да издържа на забързания начин на живот, който води любимият й. Дамите, които си мечтаят за спокойствие, домашен уют и утопична идилия следва да избягват мъжете Овен.

Често зад неговите арогантни маниери на егоист се крие очарователно малко момче, което се нуждае от майчинска закрила. Така че колкото по-скоро успеете да вникнете в неговата истинска същност, скрита зад шумното му перчене, толкова по-бързо ще успеете да покорите сърцето му. Идеалната жена за него трябва да бъде въплъщение на женствеността, но в същото време да е и дръзка ‘хулиганка’.

По правило мъжете Овен имат страхотно чувство за хумор и ако са в състояние да понесат цинични изказвания, то плоските и глупави шеги за тях са отблъскващи.

Овенът е роден лидер. Той обича да прави всичко по своему. Този мъж е в състояние да заработи купища пари, но често се случва така, че не е богат. Харесват му лукса и екстравагантността, но имайте предвид, че няма да Ви позволи да харчите заплатата си, купувайки му мили подаръци, защото за него това е признак, че демонстрирате своята власт.

За да запазите любовта на Овена трябва да се научите да бъдете романтична, безгрижна, интересна, различна всеки ден и да се лишите от излишната скромност. Ако съумеете да го убедите, че сте най-прекрасната в света, сърцето му ще е Ваше завинаги. На практика Овенът никога не започва няколко връзки едновременно. Не е в състояние да прикрива чувствата си и ако отношенията Ви са към края си, то Вие лесно ще разберете това само по погледа или тона му.

Овенът лесно се пали и бързо избухва. Ако се скарате, той може да Ви наговори 100 обидни неща в рамките на минути, а след час да бъде искрено удивен, че Вие все още помните думите му. Често именно той прави първата крачка към сдобряването.

Ако Овенът е уверен в нещо, то Вие можете да загубите целия си живот, доказвайки му, че греши, но така и да не постигнете желания ефект. В такива случаи той сякаш спуска щори пред очите си и запушва ушите си с памук, а в следващия миг пък може да му хрумне да направи нещо съвършено противоположно. Абсолютно безсмислено е да му казвате, че само преди минути е имал съвсем друго мнение – той даже няма да си спомня за този момент.
С Овена е лесно да поддържате разговор, особено ако говорите за него самия.

Овенът и секса

Овните, по правило, обичат да доминират и да играят по свои правила. Озовавайки се с мъж от тази зодия в леглото (ако разбира се е в леглото, а не в колата или някъде другаде, защото подобни възможности са повече от вероятни), то надали ще правите любов в мисионерската поза.

Типичният женски отговор „Дай ми време да помисля“ с Овена просто не върви. Той иска да чуе ‘да’ незабавно и веднага да се пристъпи от думи към дела. Може би неговата ‘атака’ ще Ви се стори твърде стремителна, но имайте предвид, че почти не съществува възможност да забравите въпросната нощ (ден). Ще му хареса, ако му направите комплимент за начина, по който прави секс, но не прекалявайте с ласкателствата, тъй като той не е глупав и е в състояние да различи фалша от искреността.

Ключовата дума в правенето на любов с Овен е ‘импулсивност’. Мъжът от тази зодия се отдава напълно и очаква същото и от Вас – без задръжки и скромничене. Той ненавижда, когато еротичните му фантазии са посрещани без ентусиазъм. Обича пламенните жени и всичко, което дори отдалеч му напомня за рутина, го отблъсква. Затова, ако желаете да омаете Овена, просто бъдете страстна и изобретателна.

Този мъж няма навика да се замисля за последствията и когато прави секс може да мисли само и единствено за случващото се в настоящия момент. Уви, за контрацепцията трябва да се погрижите сама. Да, може би, някъде около леглото си той ще има презерватив, но това далеч не означава, че ще го използва по собствена инициатива.

По време на самия акт Овенът се държи по същия начин, както и в ежедневието – предпочита да ‘стои на командния пулт’ и да дава разпоредби.

От всички останали представители на Зодиака, мъжът Овен е най-склонен към садизъм – за да получи оргазъм понякога му е нужно да хване грубо партньорката си за косата… като това е едно от ‘най-милите’ неща, които може да направи…
Изпада във възторг от коленичила жена и поради тази причина обожава всякакви сексуални вариации на тази тема.
Да контролирате поривите на Овена в леглото е възможно само в позата 69 – единствено тогава сексът няма да напомня на път с еднопосочно движение.