Изненади за 8-ми март

14
Добави коментар
Laverdad
Laverdad

Макар мнозина все още да възприемат 8-ми март като Ден на майката, в световен мащаб на тази дата се отбелязва Международният ден на жената.

Ден, който за мъжете (и не само за тях) е нещо средно между Ден на майката и Свети Валентин, тъй като по наложена вече традиция, трябва да изразят с някакъв материален жест любовта и благодарността си към най-любимите жени в живота им.

Така че, ако все още не сте решили какво да подарите, ние ви предлагаме няколко идейни изненади за 8-ми март.  

На 8-ми март улиците се изпълват с аромат на пролетни цветя и всички се надпреварват да търсят скромен или по-оригинален подарък, с който да изненадат някоя определена жена. Защото в живота на всеки човек има такава, на която дължи появата си на този свят. Дори ти самата да си част от нежната половина на човечеството, но все още не си станала майка, сега е моментът да стоплиш сърцето на майка си и/или баба си с нещо специално.

Помниш ли часовете по трудово обучение в училище, когато около тази дата приготвяше със старание и любов поредния подарък за мама? В днешно време има достатъчно примамливи алтернативи, с които да замениш ръчно направения сувенир от детството си. По-важното е да не пренебрегваш жеста. Защото дори ти самата да не си любител на съвременните традиции, направената от сърце изненада за майка, баба или приятелка, ще бъде уважение към традициите, които те почитат. И ще изрази недвусмислено твоята обич към тях.

Изненадите за 8-ми март, подобно на подаръците за Коледа и Свети Валентин, включват широк спектър от възможности. Всичко зависи от човека, за когото е предназначена,  от размера на отделения бюджет, както и от твоята изобретателност. Знаеш ли, че на този ден мъжете в Русия, например, поемат отговорност за готвенето и домашните задължения като в същото време отрупват майките си, бабите си, съпругите си, приятелките си, сестрите си и т.н. с цветя, бонбони и всичко, отговорящо на съответните взаимоотношения?! Така че и ти можеш да изненадаш любимата жена по нестандартен начин.

Погледни на 8-ми март като възможност да подариш на най-важната жена в живота си онова, което не си могла за предишните поводи. Било то красиво стайно растение, кухненски уред или козметичен комплект. Последната опция не само е винаги актуален подарък, но е и много практична и изгодна инвестиция. Мъжете могат да подберат нов или любим аромат за дамата на сърцето си, а подрастващите – някаква свежа компбинация от продукти за мама и баба. Като добавите и една картичка, изненадата за 8-ми март е готова.

Честит ден на жената!