Игри с Коли: Нови igri online от сайта за игри с коли и мотори

6
Добави коментар

Здравейте на всички фенове на игри с коли онлайн. В тази статия ще ви представим няколко нови игри, които са намерили заслуженото си място на страниците на сайта за игри онлайн. Преди да започнем с представянето на новите игри с коли, бихме искали да поздравим всички момичета, които играят редовно игри с коли, мотори и камиони. Мили момичета, честит 8-ми март, пожелаваме ви цялото здраве и щастие на света. Бъдете винаги усмихнати и все така жизнерадостни. Специално за вас сме приготвили една игра, която е много подходяща за вас.

Ето я и играта, за която стана въпрос по-горе. Играта се казва „Двете Приятелки“. В нея става въпрос за две момиченца, които си прекарват ваканцията на село при Баба и Дядо. Какво да правят друго освен да си организират състезание на стария и отдавна изоставен селски път, на който не се движат никакви коли, камиони или други превозни средства, които биха предизвикали някакъв инцидент. Едното момиченце помолило дядо си да му направи тротинетка от подръчни материали, а другото е намерило старо колеленце в килера. Ето че след като и двете деца имат с какво да се състезават играта може да започне, но нещата никога не са толкова прости. Тъй като пътят, на който ще протече състезанието е стар и неизползваем по него са се образували дупки, локви и други препятствия, които биха могли да причинят инцидент. Затова приятелките много трябва да внимават и да ги заобикалят. Хубавото на тази игра е това, че може да се играе самостоятелно и от двама игрички едновременно.

Втората игра е от новата категория за игри с Бен 10. В нея супер героят е подкара мощно Бъги и събира оставените по пътя бонус точки. Разбира се всичко няма да е толкова лесно, защото светът, в който се намира Бен 10 се населява от различни ужасни чудовища, кото ще направят всичко възможно на попречат на момчето супер герой да изпълни своята специална мисия и да спаси света за пореден път.

Засега ще приключим с тези две игри, но не забравяйте, че на сайта има още много забавления, които не са за изпускане. Също така можете да погледнете какви igri online има и на най-новият сайт игрички онлайн bgigri.com. Там ще намерите всичко забавления за всички възрастови категории, както игри с коли и мотори за момчетата, така и игри за подреждане,обличане и кукли Барби за момичетата. Който и от двата сайта да изберете със сигурност ще си прекарате приятно.