Стефания Колева ще бъде българската Пеги Бънди

25
Добави коментар
lex0tan
lex0tan

Стефания Колева ще влезе в ролята на Пеги Бънди в българската адаптация на „Женени с деца“, която ще се излъчва по Нова ТВ. За ролята на Ал Бънди е избран сравнително неизвестен актьор. Той се казва Георги, досущ като в ролята си. Кой е той обаче, ще гадем до тази неделя, когато в централната емисия новини семейството, заедно с кучето, ще свалят пликовете от главите си (засега във всички автореклами те се появяват с хартиени торби).

Българските Пеги и Ал ще носят нашенски имена – семейство Жоро и Цвети Бикови. Дъщерята във филма няма да се казва Кели, а Сиси. Актрисата, която ще се превъплъти в ролята й, все още учи в НАТФИЗ, в класа, който махна като свой ръководител Веселин Ранков. Тя заедно с още един студент са били единствените, които не са се подписали срещу актьора преподавател. Синът в семейството ще се казва Боби и неговата роля ще играе седмокласник от Италианския лицей. Симпатичният Голдън ретривър, кучето на Бикови, се казва Цезар. Сценаристите на родната версия е трябвало да направят и адаптация на американските смешки. В оригинала на Ал постоянно му се налага да бута легендарния си „Додж“, а в българската версия Жоро сигурно ще има проблем със своето жигули.

Сред тв средите вече се говори, че се подготвя още една интересна адаптация – на сериала „Адвокатите от Бостън“. Засега обаче не е ясно по коя телевизия ще върви поредицата и кой ще се наеме да я побългари.