Български красоти

177
Добави коментар
kamburoff
kamburoff

Български красоти
Аквариум — 07:18, 12 January 2009

Мда, не всички аквариуми представляват мътен буркан, в който унило плуват две гупи. Аквариумите биват и готини, някои дори и много готини.

Ето няколко български примера от конкурса на Аквариум.бг тази година…

Както знаете, едно от хобитата ми е акваристиката – по-точно акваскейпинга: отглеждането на тропически аквариумни растения и подреждането им в красиви за окото комбинации. Разбира се, лесно може да забележите, че нямам кой знае какви зашеметителни успехи в тая насока, но за радост има хора, на които дизайнът им се удава като стой та гледай и те създават неща, които си струва да се видят.

И тази година форумът на Аквариум.бг, в който бях модератор преди да се откажа в полза на тоя блог, направи конкурс за снимка. Смятам да представя няколкото аквариума, които най-много ми харесаха, независимо от категория и класиране. Кликайте снимките за увеличение, а всички участници и класирането може да видите тук (кликайте на имената на категориите).

Докато гледате, моля да забележите, че всички тези аквариуми са сладководни (не морски, а с вода от чешмата), всички са правени от българи и нито един не е дело на професионалист – всички участници са просто любители:

Аквариумът на wars

Аквариумът на jek

Аквариумът на DJ Bamby

Аквариумът на anonto

Аквариумът на borislav

Аквариумът на abaro

Аквариумът на 77

Надявам се са ви харесали В заключение ми се ще да кажа, че поддържането на такъв аквариум не е нито трудно, нито изисква време – трябва само да се чете доста. Аз примерно отделям по точно 1 минута дневно, за да се грижа за аквариума си.

помощ за абонамента?

Tags: Аквариум, акваскейпинг