Лаптопи Lenovo

1
Добави коментар
magi91
magi91

Получете повече за вашите пари.
Търсите евтин лаптоп за вашият динамичен бизнес или рационално решение за дома? Вашия избор е лаптоп от серия B на Lenovo, снабден с изчистен и стилен дизайн, лишен от натрапчиви мотиви, конструиран с няколко идеи напред във бъдещето, предлагащ необходимата мощ и мобилност. Посрещнете ежедневните задачи и намалете стреса с удобството на полираните и хладни повърхности, ергономичната клавиатура островен тип снабдена с цифров блок и голям Enter, предостатъчен 15‘6“ дисплей, и мобилна сила на Intel – базираната конфигурация щадяща батерията.
В серията са включени следните модели: Lenovo B570e2

Бизнес предложение.
Искате да направите добро първо впечатление на бизнес среща? Заложете на лаптоп от серия IdeaPad V и това гарантирано ще остави отлични първи впечатления за вас и вашият бизнес. Прецизиран във всеки детайл и матови повърхности от алуминии, снабден със качествени характеристики на Intel базирана система, осигуряващ стабилна мобилност, лаптопът от тази серия е за ценители на хармоничните и стабилни бизнес отношения. Бъдете първи, снабдете се с лаптоп от серия IdeaPad V и не оставяйте бизнеса си в ръцете на случайността.
В серията са включени следните модели: Ideapad V570

Бизнес флагман.
Имате успешен бизнес, покорили сте върха и желаете най-доброто за вас и вашите партньори? Направете си комплимент изберете лаптоп от серия ThinkPad T на Lenovo. Високи технологии, висока производителност, висока степен на сигурност, висока мобилност това са само част от характеристиките на емблемата във бизнес сегмента лаптопи – Lenovo ThinkPad T. Предпочитайки серията вие сте една крачка пред други тъй като ползвате услугите на легендарна концепция работеща за бизнеса от десетилетия, наложила високи бизнес стандарти.
В серията са включени следните модели: Thinkpad T420, Thinkpad T520

Прогресивен
Говорейки за бизнес, винаги търсим оптимизация, най-добро решение, конкретни резултати!? Как да постигнем повече, като минимизираме разходите? Отговорът на тези въпроси се крие в серията Lenovo ThinkPad Edge, една стабилна, но евтина интрепретация на флагманът от T серия съчетала в себе си отличен външен вид, внимание към всеки детайл, солидна производителност и мобилност за всеки предприемач със малък бюджет и големи мечти. Заложете на лидерски аутфит, дайте тласък на бизнесът си с прогресивно различният и специфичен лаптоп от серия Lenovo ThinkPad Edge.
В серията са включени следните модели: ThinkPad Edge E120, ThinkPad Edge E220, ThinkPad Edge E320, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520

Ултрамобилен
Идеален спътник за всеки динамичен бизнес играч, точно така може да заклеймим лаптопите от Lenovo ThinkPad X серията. Лаптопите от тази серия са отвратително тънки, леки създадени да осигурят чудовищна скорост за да може да усетите духа на бизнеса, а не тяхното присъствие. Предпочитайки тази серия лаптопи си осигурявате напреднали технологии позволяващи ви да свършите повече за по-малко време, уникални мултимедийни възможности, изключителна устойчивост на повърхностите, сигурност за вашите данни и напреднала грижа за природата.
В серията са включени следните модели: Thinkpad X220, Thinkpad X1