Моден дуел: Галена Vs Мила Йовович » eMODNO мнение

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Едва ли има моден почитател, който е изпуснал новината за отварянето на модния гигант H&M в България на 10 март. Дни по-рано в магазина на шведската марка, в The Mall – София, се проведе VIP парти, където веригата беше официално представена на медии и родни звезди.

Една от дамите с най-отличителен стил в България определено е поп-фолк изпълнителката Галена, която е ценител на актуалните тенденции. За събитието тя беше избрала красива рокля с ефектен принт от линията на Marni за H&M. Бижутата на певицата също са част от колекцията, в която си сътрудничат двата бранда. Тя допълни визията си с обувки на Christian Louboutin в телесен нюанс и обемна чанта в цвят мока.

През месец февруари със същата рокля се появи Мила Йовович, която беше гост на партито на Marni и H&M в Лос Анджелис, свързано с представянето на колекцията им. Топмоделът също избра бижута от тази линия, но за разлика от Галена избегна колието за сметка на масивни бели обеци и гривна. Мила е поставила колоритен акцент с червен колан и е допълнила аутфита си с малък клъч.

Моделът в „трайбъл” стилистика, на който заложиха двете дами, е един от най-запомнящите се. Класическият силует в комбинация с графична щампа в пролетна гама го прави изключително добър моден избор. Гласувайте в анкетата ни за по-доброто модно съчетание?

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6033832]