Абитуриентски балове

1
Добави коментар

Всяка година завършват своето средно образование стотици хиляди абитуриента. С наближаването на месец май все по-често можем да видим трескаво да се разхождат по магазините млади момиче и момчета с техни приятели, роднини и родители. Те търсят само едно – перфектното облекло за своя абитуриентски бал!

Момчета са по традиционни и лесни за избор – ушит костюм по поръчка, съчетание от различни костюми или просто строг официален тоалет. Съответно прибавяме и други необходими неща за облеклото – риза, вратовръзка (по желание), обувки и други украшение.

Момичетата са по-уплашени и е по-труден избора при тях. Всяка иска да е уникална и съответно да не си види тоалета другаде. Повече от тях обикалят на длъж и на шир, а ако не си изберат рокля/обувка в населеното място, където се намират, не им пречи да прескочат до другите градове, за да потърсят перфектния вечерен тоалет.

Несъмнено този ден и вечер се помнят от всички – с това свършват училищните неволи и започват да осъзнават, че вече са пораснали. Някой от тях ще станат студенти, а други ще започнат хубава за тях работа, но всеки един ще си спомня с усмивка за отминалите и спокойни ученически години и с най-якото завършване на века – АБИТУИРЕНСКИЯТ ИМ БАЛ!