“Victoria’s Secret” с нов секси ангел

2
Добави коментар
piliondel
piliondel

Суматоха
  Шоу

“Victoria’s Secret” с нов секси ангел

PlovdivWeek на 16/03/2012, 15:30

Снимка: hawtcelebs.com

Шанина Шейк е родена в Мелбърн, но във вените й тече латвийска и пакистанска кръв. Световноизвестната марка за бельо явно е доволна от новото си откритие, защото Шанина има честта да представя пролетната колекция на лейбъла, пише http://www.dnes.bg.

Красавицата става популярна след участието си в модното шоу „Secret Fashion Show“ на „Victoria’s Secret” през ноември миналата година. Преди това прави два безуспешни опита на кастинга за ангели.

Пред списание „New York“ Шанина споделя, че колежката й от Австралия – Миранда Кер, я е успокоила зад кулисите на модното шоу. Не се тревожи, забавно е, повярвай ми!, казала тя на манекенката. Госпожица Шейк се жалва, че често не я избират по кастинги, защото я смятат за прекалено секси за висша мода.

Мисля, че причината да не ме избират е, че изглеждам прекалено екзотично. Според мен това не е пречка да показвам висша мода! Как години наред секси красавиците Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и компания създаваха правилата за естетика на модния подиум, коментира Шейк.