Ваканционен дом за животни „Топли лапи“ – Домашни любимци в Странник.бг

2
Добави коментар
strannik.bg
strannik.bg

Всеки има нужда да разпусне за малко или повече! Вашите домашни любимци също заслужават комфортна ваканция, докато вие отсъствате от дома си!

Ако планирате да се махнете от града, предстои ви командировка или други ангажименти, които ви възпрепятстват да отделяте време за обичаните си животинки, във Ваканционен дом „Топли лапи“ в град София сме на разположение за грижи и развлечения за тях.

Предлагаме гостоприемен дом извън постоянното жилище, обзаведен с мебели и аксесоари, подходящи за занимания и мързелуване на различни видове домашни любимци. С радост играем поотделно с всеки от нашите гости, с отношение се грижим за добрия му външен вид и се разхождаме в парка с клиентите ни, които имат нужда от това.

Всеки гост е специален и отношението ни към него е персонално и съобразено с навиците и предпочитанията им. За няколко дни или седмици той е нашето  любимче и цялото ни внимание е отправено към него. Наши гости са котки, кучета дребни породи, зайчета, морски свинчета, хамстери, чинчили, костенурки, птици и др.

В домашна среда, обгрижено с топла обич и много радост, вашето животинче ще е щастливо и в безопасност. На разположение сме за всички видове приятелски настроени домашни любимци.

Ваканционен дом „Топли лапи“ е много повече от хотел за домашни любимци – тук вашите животинки са като у дома си – истински обичани и ласкаво обгрижвани.

Очакваме ви 🙂

Задължителни изисквания към домашните любимци при пребиваване във  Ваканционен дом „Топли лапи“: Кастрираните животни се ползват с предимство при резервация и настаняване

•    да бъдат здрави към момента на настаняването им; •    да имат направени годишни ваксинации (за животните, които подлежат на такива); •    да са обезпаразитени; •    при довеждането им да се предостави здравна книжка (оригинал или ксерокопие) на домашния любимец за периода на пребиваване; •    да не са агресивни към животни или хора; •    да бъдат оставени за временно отглеждане със собствена клетка, кафез, аквариум и пр (ако са необходими); •    да са в хигиеничен и добър външен вид; •    не се допускат разгонени и бременни животни.      Тези изисквания се поставят с оглед сигурността на клиентите и отглеждащите ги хора. Запазваме си правото на отказ от обслужване при несъответствие с някое от гореописаните правила.

Благодарим ви за разбирането!