Секси къси прически за пролетта » Красота

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Пролетта е най-подходящото време от годината за предприемане на смели промени във външния ви вид. А какъв по-лесен и ефективен начин от една нова прическа? Късата дължина на косата е един от най-актуалните трендове през този сезон и ние горещо ви съветваме да не го пренебрегвате.

Ако отдавна се чудите дали да заложите на къси, секси пластове – сега е моментът за това! А ако вече сте привърженици на тази тенденция, може да разгледате нашите предложения, за да изберете по-различен и атрактивен вариант на прическата, с която сте в момента.

В модерните за сезона прически се търси обема, текстурата и движението на косата, която изглежда като „развълнувана”. Дръзки бретони, филаж на кичурите около овала на лицето и различни насоки на пластовете придават динамика и сексапил на дамската визия. Коафьорите предлагат интересни прически, комбинирайки класическо каре с небрежни рошави кичури.

Скъсяването на дължината ще придаде свеж и здрав вид на косата ви. За да подсилите ефекта на трансформация, изберете и нов цвят. Медните нюанси продължават да са актуални, но по-смелите могат да заложат на цветни кичури в цвят патладжан или бяло-руси нюанси. Вижте нашите предложения и бягайте към фризьорския салон за промяна!

Автор: Делица Цонева