Развлечения за деца и възрастни

0
Добави коментар

Със своята богата палитра от шоу програми и екскурзии за всички възрасти, Албена ще Ви накара да избягате от скуката и да се потопите в атмосферата на вълнуваща почивка. За всеки вкус и по всяко време ние ще Ви помогнем да организирате своята екскурзия и да изживеете незабравими мигове сред природата, да посетите редица традиционни дестинации или просто да отидете на разходка до Варна.

Забравете за работата и ежедневните задължения и се отдайте на отдиха си в Албена. Отпуснете се в ритъма на нощния живот до зори и посрещнете красивия изгрев на плажа.

Забавления за деца

Албена полага с любов изключителни грижи за своите най-малки гости – децата. За да бъде тяхната ваканция слънчева, весела и усмихната, ние им предлагаме невероятни мигове на смях и забавление на територията на курорта. В нашите детски клубове и градини за тях се грижат професионални възпитатели и педагози. На територията на комплекса има изградени множество детски площадки и мини аква паркове. За децата и техните родители комплексът се утвърди като спокойно и сигурно място за почивка с добре поддържана инфраструктура.

Албена е един от най-красивите курорти за семейна почивка по Българското Черноморие. Широката плажна ивица със ситен пясък и кристално чистото море правят курорта перфектно място за отдих на семейства с малки деца.

На своите малки гости, Албена предлага 21 детски площадки и 15 детски басейна. В централната част на комплекса се намира детското царство за малките пакостници – лунапарк, където децата могат да се радват на пързалки, катерушки, виенско колело, въртележки и др. По-големите деца могат да се забавляват в новата зала за игри Game Box, която се намира в ресторант „Амелия“ и разполага със съвременни и модерни игри. Друга новост в Албена от тази година е първото 6D кино в България.

За удобство на родителите, във всеки хотел се предлага почасово гледане на дете, a за още по-малките има възможност за наемане на baby phone от рецепцията на хотела. Малките гости могат да посещават и детска градина в някои от хотелите, а в All Inclusive клубовете се предлага анимация за деца на различни езици.В ресторантите има подготвен детски бюфет за малките лакомници. Разполагаме и с детски столчета за по-голямо удобство на гостите.