Юротерм ООД – Вентилация и Климатизация

2
Добави коментар
chopara
chopara

Тройник от поцинкована ламарина ф315/120о тип „гащи”. Разбира се, размерите може да бъдат по индивидуална заявка: диаметър, ъгъл, дължина, равнина.

Направа на детайли по индивидуална заявка.

При нас можете да почърате детайли от поцинкована или черна ламарина с нестандартни размери според индивидуалните ви нужди и изисквания. Например: преход (редукция) ф180/ф160мм или коляно с по-голям радиус на закръгление.

 

 

 

 

 

 

 

Детайлите се изработват от ламарина с дебелина от 0,4 до 0,8мм. Може да бъдат прахово-полимерно боядисани с цвят от RAL каталога или да бъдат хромирани/никелирани. Приложение: при изграждане на вентилационни инсталации; аспирации; за отвеждане на дим от печки, котли, камини; за водосточни тръби и други.

НАЙ-НИСКА ЦЕНА – Европрофил Е20

Представяме на вашето внимание европрофил Е20, изработен от поцинкована ламарина с дебелина 0,7мм и ъгъл за европрофил с дебелина 2,5мм. Вземете сега на преференциална цена 1,16лв/л.м. и 0,16лв/бр. ъгъл без ДДС.

промоция inox

20% отстъпка за полутвърд въздуховод от неръждавейка с размери ф160, ф180 и ф225мм. Подходящ е за печки, котли, барбекю, абсорбатори и други.