3-те техники, които ще те превърнат във фелацио кралица

28
Добави коментар
Aleks101
Aleks101

Всеки занаят си има тънкости! Това важи и за оралната любов!

Никоя жена не се е родила научена, въпреки че много претендират за съвършенство. И въпреки че знаем, че нежните създания от всичко разбират и всичко могат, днес ще ви разкажем за 3 техники в оралната любов, които е добре да знаете и да прилагате.

Ако ги знаете и редовно прилагате, поздравления, значи мъжът до вас е щастлив и задоволен, ако ли не, време е да научите нещо ново. Четете, попивайте, а след това прилагайте!

Ето как се прави идеално фелацио!

Като за начало, фелациото не се получава само с устни! За да бъде любовната игра достатъчно вълнуваща и за да накара силната половинка да тръпне като малко дете, необходимо е да включите и ръцете в играта. Добър съвет, който може да се даде за начинаещите дами „в бранша”, е да обхванат с едната ръка ствола на пениса, а с другата нежно да обгърнат тестисите и готово! Усещането се засилва!

Езикът влиза в действие! Това е съществено правило на удовлетворяващата любовна игра, което много дами пренебрегват. Важно е да го движите, да ги движите! В каква посока, с каква скорост и интензивност зависи от вас или по-точно от това кое движение доставя удоволствие на партньора. Нали това е основната цел на начинанието?!

И не на последно място – за да се получи добре любовния кат с уста, жената трябва да си повярва. Само когато тя е уверена и желае да си свърши работата с уста добре, тя наистина го прави. Удовлетворени в подобни случаи са и двамата! Факт!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.