Подкрепа за Стилиян Петров | SPORT67:спортни новини-футбол,тенис,баскетбол,волейбол…

62
Добави коментар
mirosster
mirosster

Подкрепа за Стилиян Петров

След като неприятната спортна новина за тежката диагноза на Стилиян Петров буквално взриви медийното пространство, отвсякъде заваляха свидетелства за съпричастност и подкрепа. Изявени футболисти, треньори, бивши и настоящи съотборници, спортни величия, цели футболни отбори и стотици хиляди приятели и почитатели на българския национал го подкрепят морално с пожелания за смела борба и скорошно оздравяване. В социалните мрежи се появиха десетки групи и фен страници посветени на Стенли.

От щаба на клубния отбор на Стилиян „Астън Вила“ заявиха, че са поискали срещата от 31-ви кръг на Висшата лига срещу „Челси“ да бъде отложена заради шока от внезапното заболяване. По настояване на капитана Стилиян Петров  мачът ще се състои. В знак на уважение и подкрепа към Стан, който играе с номер 19, феновете на „Астън Вила“ ще аплодират българина точно в 19-та минута на мача. Очаква се всички поддръжници на бирмингамския тим да бъдат облечени с клубни екипи и да развяват шалчета на „Вила“ и България.

От „Нова ТВ“ заявиха, че по канал „Диема“ ще се предава мача „Астън Вила“ – „Челси“ , вместо предварително планувания „Манчестър Сити“ – „Съндърланд“.