Игра с прогнози – печелившите за март! | TopZalozi.com

45
Добави коментар
premier
premier

В средата на месец март TopZalozi.com и bet365 стартирахме страхотна игра с футболни прогнози.

Уникалното на тази игра е, че за разлика от много други, тук не трябва да се състезавате с още хиляди участници и да прогнозирате стотици мачове преди, евентуално, да спечелите награда. В играта на TopZalozi.com и bet365 участник трябва да познае само 4 (или 6) поредни мача и печели, независимо от резултатите на останалите играчи!

Само за около две седмици четирима от участниците вече си спечелиха награди – това са nico (8 EUR), sinite glarusi  (8 EUR), toshkoO  (8 EUR) и gero7312  (9 EUR). И четиримата спряха на 4 познати мача. Ако бяха продължили и бяха познали само още две срещи, то те щяха да си удвоят спечелените пари.

Ако искате и вие да се включите в играта, първо се запознайте с Правилата на Играта и след това Публикувайте вашите прогнози.

Честито на печелившите и успех на всички участници!

За bet365

bet365 е една от водещите компании за залози онлайн с над седем милиона клиенти от 200 държави. В Компанията работят над 1 700 служители и тя е на 7-мо място по големина сред частните фирми във Великобритания.

Освен бонусът от 100 ЛЕВА за нови клиенти, bet365 предлага и още много специални оферти на потребителите си. При нулево равенство в която и да е футболна среща се връщат губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. При множествен залог със срещи от елитните първенства пък получавате допълнителен бонус върху печалбата ви – от 5% при тройна комбинация до невероятните 100% при 14-кратна. А залозите за Първи Голмайстор пък са подсигурени. Чрез регистрацията си в bet365 и активирането на сметката си получавате и видео достъп до над 20 000 спортни събития през цялата година!

* Наградите спечелени през март ще бъдат добавени в сметките на уастниците в bet365 до 5 работни дни.
* Печелившите играчи от март могат да подновят участието си в играта на 1 април.

Публикувано: 1 април 2012, 13:20
Редакция: 1 април 2012, 20:10