Пожелания за коледни и новогодишни картички…

117
Добави коментар
stanislav
stanislav

Реших да пусна тема в която да записваме Коледни и Новогодишни пожелания за празниците. Някои пожелания който не се срещат толкова често или въобще не сме срещали. Ето няколко от мен, който намерих след доста лутане из гугъла, но определено са забавни…

Когато в Коледната вечерснегът примамливо блести,когато свещите трептят,а виното искри, искри,в таз нощ излез навън,небето звездно погледнии пожелания за много щастиеот мен ти с радост приеми.

Когато най-хубавите празници потропат на твоята вратапосрещни ги с вяра и красива усмивка,а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късметпрез цялата ….. година!

Казват,че Коледната нощ е тиха, казват, че е свята,но какво по-свято от това да я прекараме заедно и шумно!Пожелавам ти най-красивата и истинска Коледа. Нека всяка снежинка,която пада от небето е една твоя сбъдната мечта. и още Честита Нова година!

Посрещнете я с радост, живейте я в щастие, изпратете я със здраве!Честита Нова година! Нека Тя стане капитан на кораба „Щастие“, който ще те отнесе на желаните от теб брегове, там където ще те очакват радостта и любовта!

В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло!Прийжда с гръм и музика, облечена във бяло,средношната илюзия да почнем от начало – да сложим ясна граница на своя ден предишен, и върху чиста страница – ден първи да напишем!След празничните изстрели в пространствата далечни, ще срешнем нови истини и хора по човечни!Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели…. В ноща прийждат дните ни, като снежинки бели!

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме!Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще!Нека чашите празнични – пълни са, и сърцата на всички ни – слети са, а ноща във която всички обичаме да бележи Нова година!

Честито Рождество Христово! Мирна и щастлива Нова година!Нека 2006 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата.

Честита 2006 г. Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем! Честита Нова 2008 година !Посрещни я с радост, изживей я с любов, изпрати я с успехи !Късметът и здравето да бъдат твоя сянка /или постоянни гости в домът ти/.

Маслинка,лед,мартини,наздраве за Много години!Весели,здрави,засмяни и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от ЛЮБОВНА МАГИЯ!Честита Нова 2008 Година!!!

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни.Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех иносят удовлетворение и радост.

Нека тези светли празници положат началото наедна година, в която здравето, щастието иуспеха са Ваши постоянни спътници,а радостта от тях – необозрима. Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворениеи сили за бъдните дни.

Най-искрени благопожелания заздраве и сили;за ползотворни дела; затоплота и доброта – дарявании получавани; за дни на радостс усмивки и веселие;за мигове на сбъднати мечти.

Ако бъдем хора, вместо победители,Ако бъдем честни, вместо безразлични,ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,ако бъдем щастливи, вместо прави,то може би сме добри християни.Поздравяваме Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници!Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата. Яки запивки, чаровни забивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие. Наздраве!

В утрото на Новата година,с блясъка на идващите дни,нека радостта не те отминес щастие и обич те дари!

Честита да е Новата година,щастливи да са в нея всички дниот старата година, що отмина,ти само хубавото запомни!

Със светлия полъх на бялата зимаизпращам ти своя приветжелая в живота ти дните да бъдатцветя от прекрасен букет.

Когато старата година си отива,а Новата в дванайсет се роди,желая ти от все сърце да си щастливаи нека в тази нощ красивасе сбъднат всички твои хубави мечти!

Нека новогодишната фея,която носи щастие на хората,тази година бъде най-щедра към теб!

Когато чашите преливат в тържествената полунощ,когато устните се сливат в новогодишния разкош,едно момче /момиче се приближава,отваря твоята врата и искрено ти пожелавабъди щастлив /а в любовта!

Когато снежинките тихичко падат в нощта,когато декември изпраща последната вечер с тъга,спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощтаи устните тихо нашепват: Бъди най-щастлив на света!

Послучай Новата годинамоя поздрав приемии нека радости големити носят идващите дни.Нека сбъднат се мечтите твоив сърцето бликащи сегаи нека никога да нямав сърцето място за тъга.

Снежен пух се стеле тихо,заспала е навред земята,звезди примамливо премигват,ръка преплита се с ръката.Трепливо свещите догарятгодината нова пристигаа аз най-искрено желаябъди красива и щастлива!

ако намеря нещо интересно ще допълвам