Бързи прически

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Тези лесни прически за средна и дълга коса са страхотни, когато нямаш много време.

ПОКАНА В ПОСЛЕД­НАТА МИНУТА

Наведи глава, разроши косата си леко с пръсти в корените и след това я вдигни обратно за повече обем. Хвани я на странична опашка. Ако имаш време, сплети хлабаво кра­ищата й – колкото по-небрежно, толкова по-добре. Ако косата ти е тънка, напръскай я със спрей с мор­ска сол, преди да наведеш главата си. Той ще отвори кутикулите и ще създаде дълготраен обем.

ВЕЧЕРЯ СЛЕД ФИТНЕС

Отвържи опашката си и я раз­дели на страничен път. При­крий сплескания си бретон или падащите кичури от едната страна на лицето ти, като ги усучи и закрепи с фиба на място или зад ухото. Сплети кичурите над тях в тънка плитка, която започва от пътя и продължава, зад едното ухо. Останалата коса хвани на нисък, стегнат кок от другата страна.

БЪРЗАШ ЗА СРЕЩА

Нямаш врем да измиеш и подсу­шиш косата си? Тогава напръскай в корените със сух шампоан и след това среши за бързо освежаване на косата. Загрей машата и навий кичу­рите отпред, като хващай по-широки сек­тори (около 5 сантиметра) и ги навивай хлабаво – стегнатите къдрици ще ти от­немат повече време.

Не пропускай балсама

От постоянното стилизиране косата ти постепенно изтънява и започва да се накъсва. Това е знак, че тя е изтощена. За да се възстанови в предишния си здрав и жизнен. вид, е необходима специална употреба на възстановяващи шампоани и балсами, които реструктурират косъма от повърхността до сърцевината.

Страхотен месец за твоята коса

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.