Модна находка: рокля в стил D&G » eMODNO да имам

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

По време на последния ни шопинг тур из онлайн магазините, се натъкнахме на страхотно модно попадение, което освен че изглежда очарователно и много пролетно, е в стила на италианската марка D&G. Става дума за красива рокля, изпъстрена с атрактивен принт в етно стилистика.

Пролетно-лятната колекция на младежката линия D&G за 2012 година е подчинена, изцяло на колоритните щампи с различни орнаменти, които са характерни за копринените шалове от Ориента. От бельото и банските костюми, до роклите, чантите и обувките – виждаме игриви десени, комбинирани по интересен начин.

Тези ефектни съчетания са само за най-смелите модни последователи, които не се страхуват да смесват щампи и да привличат вниманието с интензивни цветове. Нашето модерно попадение е малко по-изчистено откъм мотиви, но пък звучи също толкова свежо и цветно.

Рекламна кампания на D&G за сезон пролет-лято 2012

Моделът, който сме подбрали е с дължина до глезените и е в розово-оранжева гама. Етно принтът, който обагря роклята, е точно в стила на новите предложения на D&G. Нашата модна находка обаче може да закупите само за £29.99. Прекрасната макси рокля е от британския онлайн магазин newlook.com

Автор: Делица Цонева