Конкурс за аквариумен обитател от езеро Малави за 2012 г.

7
Добави коментар

Здравейте съфорумници, с радост обявявам началото на Конкурс за аквариумен обитател от езеро Малави за 2012 г.

Ето малко информация относно провеждането, условията и сроковете за участие:

I. Конкурс за аквариумен обитател от езеро Малави за 2012 г.

Конкурса ще се проведе на 2 подконкурса като подаването на снимки, гласуването и класирането ще се осъществява едновременно:

1. Подконкурс 1 – снимка на обитател от група „Mbuna“ 2. Подконкурс 2 – снимка на обитател от група „Haplochromines или Aulonocara“ /по избор, но само една снимка на един представител от двете групи/

ВАЖНО: Участниците могат да изпращат до 3 снимки на различни рибки, само по един от обявените подконкурси, не се допуска потребител да участва и в двата подконкурса.

II. Условия за участие:

1. Право на участие в конкурса имат всички регистрирани потребители.

2. Всеки участник може да изпрати до 3 снимки на рибки от езеро Малави, които да отговарят на обявените групи в един от двата подконкурса. Изпращането на снимки на рибки различни от обявените в подконкурсите групи или на риби обитаващи различно от езеро Малави, няма да се допускат до участие.

3. Желателно е изпратените снимки да бъдат актуални т.е. на риби, които в момента имате в аквариума си.

4. Можете да не сте автор на снимката, която сте изпратили, важното е рибата да е ваша, можете да извикате приятел с добър фотоапарат, за да можете да направите по-хубава снимка и да представите любимата си риба още по-добре.

5. Гласуването ще се осъществи с анкета, като според зависи от броя на участниците ще се прецени дали всеки подконкурс ще се развие в два етапа, както се осъществи конкурса за африканска цихлида за 2011 г. или директно към обявяване на първите три.

III. Срокове:

1. Срок за изпращане на снимките 1 Май.

2. Снимките ще бъдат пуснати за оценяване на 3 Май.

3. Гласуването ще продължи 5 дни.    3.1. При вариант от един етап – след изтичане на 5 дневния срок за гласуване на 6 или 7 ден, ще се обяви победителя от съответния подконкурс.    3.2. При вариант с два етапа на гласуване – след изтичане на 5 дневния срок за гласуване за първи етап, класираните снимки ще бъдат пуснати на 6 или 7 ден за окончателно гласуване за финалист. След изтичане на още 5 дни за гласуване ще се обяви победителя от съответния подконкурс.

IV. Призьори:

1-во място 2-ро място 3-то място

V. Награди:

Материални – няма.

Нематериални – признанието и възхищението на съфорумците за победителите (негарантирани).

VI. Снимките си изпращайте на имейл: [email protected]

VII. При изпращането на снимките, моля да посочвате:

1. Вид на рибата и за кой подконкурс участвате „Mbuna“ или „Haplochromines или Aulonocara“ /по възможност изписване на цялото име на рибката на латински език/ 2. Вашето име и потребителското име от форума.

Грабвайте фотоапаратите и се постарайте.

Следващия конкурс ще бъде за представителите на езеро Танганайка, така че хората отглеждащи тази група да не се чувстват пренебрегнати, всички ще бъдат уважени (thumbsup)

При въпроси или неясноти, относно представената по горе информация питайте смело в темата (thumbsup)

Успех на всички участващи