Фитнес за секси дупе

11
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
1,205

Желаете да събирате мъжките погледи, нали дами? Запомнете, че винаги може да подобрите вашата визия и силует, винаги можете да приковете погледите на мъжкото съсловие, а защо не и други дами да ви завиждат! Ако искате това секси дупе, за което винаги сте мечтали, то забравете за анонимните интернет форуми, забравете за диетите с чайове и гладуването! На вас ви трябва самочувствие, което ще ви го гарантирам с качествена фитнес програма, качествена и свежа храна и най-добрите суплименти, произвеждани някога! Тук ще споделя основни трикове, които дават завиден резултат при всички мои фитнес клиенти, които тренирам под мое ръководство във фитнес студиото ми. Това е програма, която съм изпипал в течение на тези 40 месеца професионални занимания с хора целящи едно – хармонично и красиво тяло!

Фитнес упражненията

Винаги загрявайте и правете стречинг. Това дава гъвкавост и придава елегантен вид и визия на мускулите ви. Препоръчвам тренировката за бедра да бъде измествена в началото на седмицата, за да можете да вложите максимума от себе си, след като сте имали 2 почивни дена.

След като сте загрели се концентрирайте добре. Не забравяйте за връзката мозък-мускул! Главният мозък изпраща сигнали за мускулното съкращение, никой друг! Затова лъскавите огледала и напомпаните около вас ги забравете! Пълна концентрация.

1. Напади с щанга зад врат: идеално упражнение за големият седалищен мускул. Техниката на изпълнение е следната. Заставате с разкрач толкова голям, колкото е ширината на вашите рамена. Погледа е само напред, главата нормално повдигната. Правите разкрач напред с единия крак. Другият остава на място, без да го движите или дори отлепяте. Разкрачвате точно толкова, че пръстите на крака ви да не изпреварват капачката на коляното (виж схемата горе в ляво). Другият крак автоматично се “забива като сонда” към пода и го оставяте на 2 пръста от земята, без да я докосва! След това с пружиниращо противодействие издърпвате крака в изходна позиция и “нападате” с другия крак по същия начин. Това се нарича редуване. Можете и първо с единия крак да направите серия, после с другия. Като входящо упражнение, направете 3 серии по 15 повторения. Запомнете: винаги издишвайте въздуха когато “нападате” напред. Поема се въздух по обратния път! Забелязвам че 19 на 20 човека грешат именно при това движение. Внимавайте, вече знаете как.

2. Лег преса с ъгъл на пейката 25 градуса: идеално за седалище и стягане на вътрешната част на бедрата. лягате на пейката, изолирате внимателно кръста, гърба е изпънат! Поглед нагоре. Разкрач на бедрата: петите ви да са на ширината на раменете ви, а пръстите на краката да са на 2 без 10 по часовниковия принцип. Така осигурявате растежение и в седалището и в шивашките мускули. Отпускате тежестта плавно надолу, поемате си въздух дълбоко и при разтежението отлепяте тежестта с мощно издишване. Разгъвате не докрай – така ще си натоварите капачката излишно и ще си дадете незаслужена почивка в завъшващата фаза на движението! Леко задръжте в полусвито състояние бедрата и отново спуснете тежестта. Повторете това 15 пъти в 4 серии.

3. Балетен клек: Хващате умерено тежка гира, от двете и страни и я отпускате пред тялото свобовно. Ръцете са ви пред тялото. Петите са на разстояние по-широко от това на рамената, пръстите максимално в страни, като на балетна стойка. Много внимателно спускате цялото тяло, докато задното бедро не стане успоредно на пода. Така ще акцентирате в седалището, вътрешната част на бедрата. Експлозивно с издишване вдигнете тялото, със сила идваща от съкращението на седалищния мускул, а не от напън идващ от цялото тяло. Отново не разгъвайте до край, не заключвайте ставата. Освен че е безмислено, но и е опасно! 3 серии по 20 повторения са достатъчни, в предвид на гореописаните серии и повторения до момента.

4. Пълен клек със Швейцарска топка: Доизпомпващо упражнение е именно това. Взимате топката с две ръце и я изправяте на нивото на очите. Заемате стойка, подобна на тази при лег пресата, само че сте в стоеж. Спускате бавно тялото надолу, а ръцете са ви изпънати и са успоредно на пода. Така държите топката водоравно на пода през цялата амплитуда на движение. Така изолирате натоварване в ставите. А получавате натоварване в бедреният мускул. Спускате до долу, а разгъвате смело, като не заключвате и тук коляното. Поема се въздух във фазата на спускане, а издишвате нагоре. 4 серии по 15 клека.

5. Кардио тренировка: Завършекът е най-важен. Кардиото освен че ще стопи излишните мазнини, ще донатовари и оформи бедрата и седалищният мускул. Тук, за да топите мазнините между мускулните влакна, препоръчвам един убийствено-ефективен метод – интервалният спринт на кростренажор. 3 минути давате на умерена тежест спринт, веднага последван от 1 минута много по-бавно, отпускащо движение. Отново 3 минути спринт и 1 минута отпускане. Спокойно може да направите така изцеждащи 40 минути кардио тренировка.

Повярвайте ми, тези навинни 14 работни серии и 40 минути кардио, ще накарат бедрата ви да горят мазнини. Фитнес упражненията ще дефинират визията на мускулите ви, а кардиото ще елиминира подкожните и междумускулни мазнини! Седалището ще се оформи, защото ще махне един излишен товар.

Да разбия митовете сега!

Бедрата ви няма да станат по-мускулести. Конкретния брой повторения натоварва определени влакна, които определят визията на цял сноп мускулни фибри и мускулна група. Безмислено е да се правят 20-25-30 повторения. Някои мои клиентки са ми споделяли, че когато са тренирали сами в зали или под контрола на други инструктори, са забелязвали, че им се набиват бедрата, изглеждали са по-големи и твърди. Това не е заради факта, че качват мускул обаче.

Покачването на мускулна маса зависи от индекса на белтъчините в храната. Те трябва да са над 2.2 грама за килограм телесно тегло, че да инициирате анаболни процеси, процеси на синтез на мускулна тъкан. Дори и да е така, това няма как да продължи повече от седмица, защото не е планирано. Твърдостта на мускулите на тези жени е поради една проста причина – незнание какво да се яде преди и след трренировка.

В случая, се презарежда мускулния гликоген и бедрата остават и изглеждат твърди. Напълно нормално явление и нищо учудващо! Тук е въпрос на преоценка от страна на трениращия, дали изобщо прави всичко в пакет правилно. В конкретния случай не. Във веригата има пробив, груба грешка, която “наказва” трениращата дама с огромни бедра. Но, място за корекции винаги има.

Друг мит са тежестите – ако се тренира с тежко, ще изглеждаме като мъже. Така си мисли всяка жена. Да, но не са прави. Дами, вие имате свой потенциал, мъжете друг и така. Тестостерона определя мускулната маса като цяло. Вие имате много по-малко от нас. А твърдостта в бедрата, вече ви е ясна от къде идва – от грешки в храната, не в тренировката. Ето защо фитнес и хранене ървят ръка за ръка. Лично аз видях много зор, за да орелефя и оформя моите бедра, вижте как точно тук.

Кои добавки могат да помогнат за секси дупе?

На снимката виждате женски таз в 3D анимация. Разковничето е именно тук! Като биолог винаги търся причините, повода за проявлението на даден проблем. Седалището, тазовата част са най-мъртвата точка в човешкото тяло. Именно затова, бременността протича топографски там! За да предпази от хаотичните движения плода. Там се натрупват най-много мазнини, защото там е най-мързеливата част от тялото. Седалището е също част от таза.

Така че, атаката започва от там. Всички фитнес упражнения описани по-горе са с такъв акцент, доколкото биомеханиката на тялото ни позволява. Интервалният метод на кростренажора също! Богато и разнородно радвижване под всякакви ъгли.

Това осигурява добра база за хранителните добавки. Ето кои конкретно продукти визирам тук:

1. Термогенетик, осигуряващ 24 часа горене на мазнини. Перфектно се съчетава с фет-бърнъра на стомаха и ханша – йохимбина. Погледнете обстойно линковете с препратки към подробно ревю на тези суплименти.

2. Л-карнитин с Пируват – прекрасно съчетание, безотказно действие и синергизъм с горепосочените два термогенетика.

Тези 4 добавки ги давам на мои клинети и магазина ми винаги предлага различни варианти от тях – от капсули до течна формула. Имам както течен пируват, така и на капсули. Имам течен йохимбин, така и на капсули. Течен Л- карнитин и такъв на капсули. Единствено термогенетиците са единствено и само в капсулна форма.

Тази програма, която ви споделих е само един тренировъчен ден от седмицата на мой фитнес клиент. Ако искате да се сдобиете със същите безупречно действащи упражнения от пълната гама, може да Ви бъде изготвена професионална фитнес програма индивидуализирана според вашето тяло, тренираност и възможности. Ще се стегнат вашето дупе и бедра! Свържете с мен, през формата за контакт. Цената на фитнес програма е 44.99 лв. Запознайте се и с това, какво ще получите в допълнение към нея. Това е една добра инвестиция за Вас. Плащате месечни карти във фитнес салоните така или иначе, а не получавате резултата? Ами замислете се, че дори ще Ви спестя лутането! Очаквам Ви!

Фитнес за секси дупе 4.00/5 (80.00%) 4 гласа