Лятната рокля – класика и стил

32
Добави коментар
frozzen
frozzen

Лятната рокля – класика и стил

Share on Facebook

Tweet

Pin on Pinterest

Всяка дама ще ви каже, че няма по-практична дреха през лятото от роклята. За работа, за парти или за пътуване – роклята е еднакво удобна, елегантна и секси за всеки повод.

Пролетно-летният сезон пък настъпва с блясък, ярки цветове и минималистичен стил, които завладяват гардероба безкомпромисно.

Рокля за флиртуване
С колан или свободна, роклите това лято са с елегантно жабо, буфанчета, фини волани и палава, но елегантно разкроена долна част – перфектни за дивите летни партита. Цветни, розови, бонбонести, със закачливи флоралн мотиви, освен много комфортни за горещите летни дни, тези рокли са и много изкушаващи и секси. Най-добрите аксесоари за тези рокли са солта в косата и пясъка по краката ви.

Ярки цветове
Вече стана ясно, че лятото ще бъде цветно. Оставете се на порива и изживейте своето лято в живи, пъстри нюанси на оранж, ръжда, розово, праскова, ярко зелено и жълто. Освен че са ярки, роклите за новия сезон са и ужасно къси – прекрасни форми, които подчертават неустоимия ви силует.

Оттенъци на бяло
Не залагайте обаче твърде много на тезата, че красивото трябва да бъде и удобно. В подкрепа на това идва тенденцията на бело-снежните и светло жълтите тоалети този сезон. Леки като морски бриз, нежни като прохладен пролетен ветрец, роклите в бяло това лято са в дантели, тюл, сатен и метални капсички, лен и плетива на една кука.

(Не)послушните модели
Донякъде винтидж, донякъде поглед назад… но лятото ни предлага и по-дълги, но също толкова секси модели рокли. В магазините на Сердика Център има уникални модели, които създават нежен повей и приятна хладина около глезените ви със своите деликатни кройки от коприна и сатен. Ако още не сте минали на лятна диета, сега му в ремето, защото летните рокли прозират ли прозират…

Рокли и за ежедневието
За пролетно-лятното ежедневие може би ще искате да имате една по-стилна рокля. Кукленските модели се завръщат с много лукс и стил. Излъчват елегантност със своите женствени и леки форми. Краката отново са силно на показ, талията не е стегната, но достатъчно подчертана. Спокойни наситени цветове в гамата от тъмно люляково до индиго със сигурност ще намерят място в гардероба на всяка дама, която иска да бъде специална.

Едва ли има дама, която да няма в гардероба си поне една рокля. Кой е любимият ви модел рокли за лятото?