Да съблазним мъжа според зодията му: Овен, Телец, Близнаци

3
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Можете да вярвате или не в астрологията, но е доказано, че различните зодии се държат по съвършено различен начин в леглото… Днес ще Ви разкажем за ерогенните зони на всички 12 знака от Зодиака…

Овен
Представителите на зодия Овен обожават страстния, ‘див’ секс с елементи на съпротива. Ето защо, по правило, най-хубавият секс в живота им се случва след разгорещен спор с партньора. В превъзбудено емоционално състояние Овните стават особено чувствени.
Техните ерогенни зони – ушите и главата. Те буквално се разтапят от нежни целувки по мекото на ухото и тихо прошепнати думички. Не по-малко възбуждащо им въздейства и лекия масаж в задната част на главата, близо до тила. Освен това представителите на зодия Овен заслужават и титлата „експерти в целуването“ – предпочитат дълбоките, настойчиви целувки, от които и те самите губят представа за реалността… За сметка на това, обаче, често съкращават любовната прелюдия.

Телец

Чувствените Телци имат възхитителната способност да удължават удоволствието. Бързането за тях е убиец на еротиката, ето защо най-добрият партньор за Телеца е този, който умее да бъде търпелив.
Ерогенните зони на Телците са устните и цялото лице. Дори лекият допир по тях ги кара да потръпват. Но, ако Телецът се е настроил на любовна вълна тогава, на практика, цялото му тяло се превръща в една голяма, ерогенна зона. Представителите на тази зодия обожават масажите, особено, ако става въпрос за еротичен, с използването на фини ароматни масла. Ако решите да съблазните Телеца по този начин, започнете от шията…

Близнаци
За представителите на този знак особена роля играе разнообразието. Те са изключително любопитни и им харесва да опитат всичко ново – този принцип важи и в секса. Основното правило – никаква рутина и еднообразие в любовните занятия, иначе Близнакът бързичко ще напусне леглото Ви. Но, въпреки това, мъжът Близнак трудно може да бъде наречен ‘мачо’. За него флиртът и процесът на съблазняване е много по-вълнуващ и привлекателен, отколкото непосредствения телесен контакт.
За да омагьосате Близнака, колкото се може по-честичко докосвайте гърдите и ръцете му, като особено внимание ‘заслужават’ пръстите и… подмишниците.
Представителите на тази зодия са от мъжете, които дори в леглото нямат нищо против да разговарят. Или казано с други думи – той пламенно ще оцени Вашите горещи коментари по повод случващото се…

Рак, Лъв, Дева

Везни, Стрелец, Скорпион

Козирог, Водолей, Риби