Бебешки и Детски дрешки Tiny Princess: Начало

2
Добави коментар

 

Добре дошли в онлайн магазин „Бебешки Дрешки”, където можете да намерите голямо разнообразие от най-красивите дрешки предлагани на българския пазар за различни поводи

 

 

Цена на ДОСТАВКА 3,30 лева за цяла България, независимо какво си поръчате!

Доставка до 3 работни дни след поръчката!

ВСЕКИ ПЕТЪК нови дрешки и обувчици!

МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Като получите е-майл от нас, това означава, че поръчката ви е приета и се изпълнява!

Поръчки направени СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, се обработват в понеделник.

 

    ботно време по време на Коледните и Новогодишни Празници:Магазин „Бебешки дрешки” ще почива както следва:24.12.-26.12.2011 (събота – понеделник включително)2.2011-03.01.2012г. (събота – вторник включително)В посоченото време, ще бъдат приемани поръчки, но няма да бъдат обработвани. Всички получени поръчки в този период, ще бъдат обработени в първия работен ден след празниците.  

Предлагаме марките с едни от най-красивите и едновременно практични дрешки на пазара – Bebetto, Nanette, Carter’s, Disney, Tiny Princess, както и много дрешки на български производители

Като се почне от изписване на малки принцове и принцеси, – предлагаме пълен комплект за изписване на момиченца и момченца, както стандартен, така и по-официален – за този така незабравим за всички специален ден!

 

Ежедневни практични бодита, комплектчета, завивки, летни роклички, чорапки, обувчици…..

 

……….така и изключително красиви официални бебешки роклички, бебешки смокинги и костюми за всякакви специални поводи като кръщенета, рождени дни, празници, сватби и други тържества, които можете да съчетаете с дантелени обувчици и чорапки от нашия магазин!

 

За всички които искат да направят подарък на някое специално бебче, предлагаме красиви луксозни опаковки и голямо разнообразие от бебешки картички на Anne Geddes, както и на Уникарт– напишете му мило пожелание – един незабравим спомен на малкото съкровище!

 

А ако не сте сигурни какво точно да изберете от нашите предложения – можете да подарите ваучер – картичка с определена стойност, с които родителите сами могат да изберат това от което имат нужда!

 

За допълнителна информация и въпроси, можете да се свържете с нас на тел: +359 882 92 38 28, +359 876 47 88 80 или +359 876 92 38 28, по skype: polly8, или да ни пишете на: [email protected]