Комични ситуации и неразрешена любов в новия сериал „Комшии” | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Комични ситуации и неразрешена любов в новия сериал „Комшии”

Комичната вражда между двама приятели ще видят зрителите на bTV от 25 април, всеки делничен ден от 13:30 часа по bTV. Русия Есреф

и тъмнокосия Есреф са израснали заедно в тих квартал на Истанбул. От малки двамата не се харесват, водят борба кой да защитава квартала и никога не могат да се разберат кой е по-могъщият.
Но съдбата има свой план за живота на Есреф и Есреф. Всеки от тях се влюбва в сестрата на другия и това води до редица комични ситуации. Нещата стават още по-сложни, когато местният главорез – Алемдар Ага, посочва Есреф за свои наследник на смъртното си легло, но не му достига въздух, за да каже кой от двамата Есреф. Войната става още по-ожесточена. Заради своята упоритост, никой от тях не може да бъде напълно щастлив със своята любов и да създаде семейство.
Ще намерят ли двамата Есреф начин да се сдобрят и заедно да защитават квартала си от външни набези, както и да бъдат с любовта на живота си, зрителите ще разберат от новия сериал – „Комшии”, от 25 април, всеки делничен ден, от 13:30 часа по bTV.
Съобщи bTV
Публикува Виктория Милчева