Гацо Бацов в журито на България търси талант

8
Добави коментар
Sasho-sait
Sasho-sait

Суматоха
  Шоу

Гацо Бацов в журито на България търси талант

PlovdivWeek на 24/04/2012, 21:29

Снимка: standartnews.com

Краси Радков играе Гацо Бацов

Комедийният актьор Краси Радков заема от тази вечер мястото на Магърдич Халваджиян в журито на предаването „България търси талант”. Той сяда на стола до Хилда Казасян и Любен Дилов-син заради бурния скандал между бТВ и продуцентите на шоуто.

Халваджиян беше изхвърлен от журито на предаването след като отказа  да се оттегли от всички свои съвместни проекти с бТВ. Тогава телевизията прекрати с едностранно решение договора му като съдия в журито на „България търси талант“ . Тази стъпка беше очаквана. В открито писмо продуцентите от компания “Глобал вижън” Джуди и Магърдич Халваджиян заявиха, че бТВ имат право по всяко време да свалят Маги от участие в предаването за изгряващи звезди. В същото време двамата посочват, че имат намерение да спазват договора си и да произвеждат професионално както до сега двете продукции – „България търси талант“ и „Седем часа разлика“.

Разривът между бТВ и продуцентите настъпи след като бе спряно излъчването на шоуто „Господари на ефира”. Тогава от телевизията обясниха свалянето от екран с ниския рейтинг и високата цена на продукцията. Авторите на предаването пък отвърнаха, че в последните месеци медията започнала да налага цензура и натиск някои репортажи да не се излъчват, припомня агенция Блиц.