Тениските с ликове на герои от филми и компютърни игри

53
Добави коментар
modatadnes
modatadnes

Тази година тениските с печати ще бъдат много стилни и уникални , всяка една бройка. Има различни възможности за избор на цвят, стил и дизайн, в зависимост от марката. Популярна тенденция е разработена с помощта на графика и дизайн с изображения на любимите ни хора или символи. Тениските са проектирани с музикални групи, рокери,  както и с актьори от филмите и телевизионни предавания.

Децата обичат да носят тениски и те са любители на специални изображения с любимите им анимационни герои. Тийнейджърите обичат да носят тениски, изобразяващи любимите им герои или сцени от популярни филми и компютърни игри.

Тениските станаха много популярни и дизайнерите  започнаха да ги правят по-привлекателни с помощта на богат избор от цветове.

Най-новият дизайн в тениските са героите от компютърните игри – популярните Nintendo Mario Cart игри.

През изминалата година филми като Iron Man 2, Twilight и Хари Потър станаха касови, а една от най-пристрастяващи игри бе Растения срещу зомбита. Хората бяха толкова пристрастени към тези филми и игри, че някои от тях дори ги включиха в гардероба си чрез така модерните тениски.

Дизайна се различава от прост към екстремен, в зависимост от това как човек би искал да покаже своята любов към филма или играта. Някой от тениските са със заглавието на филма, пародия на заглавие, или просто плакат от филма. За всеки, който е фен на сагата “Междузвездни войни”, тези тениски са перфектното допълнение към вашия гардероб. Тениска с  запомнящата се сцена с красивата принцеса Лиа и Люк Скайуокър. Друга тенденция в персонализирането на тениските са игрите. Играта Растения срещу зомбита, където дизайна на тениските се показва със зомбита, растения, отделни знаци, но най-често са заглавия като”Анна срещу зомбита” или “Адам срещу зомбита”, което показва колко много обичаме тази игра.

Съвременни потребители са постоянно бомбардирани с голямо разнообразие от продукти, така че бизнесът трябва да намери нови начини, за да се открояват в този конкурентен пазар. Използването на елементи от поп културата и включването им в един продукт дава възможност за незабавно признаване от страна на потребителите!

Поръчайте си любимата Ви тениска!