HTC Touch Diamond ROM ъпдейт

5
Добави коментар
Trish
Trish

Ъпдейтнат ROM за потребителите на HTC Touch Diamond вече е достъпна за даунлоуд.

 

 

Проблеми, подобрени функции и фиксове:

когато пуснете камерата, докато системата работи по други програми, preview екранът може да стане черенкогато възпроизвеждате видео, понякога части от него ще се отрязват малкофиксира проблем с говорителя при възпроизвеждането на аудио. Специфични проблеми: понякога музиката ще спира и ще се пуска след 10 минути, или ще има бръмчащ звук или изобщо няма да има звукфиксира проблема за невъзможността да се получават MMS-и, когато устройството е в стендбай режимкогато се пуска музиката през Music tab на TouchFLO 3D, звукът може периодично да спира за секунда и отново да се връща

Инструкции заинсталиране:

 

Преди да започнете трябва да се уверите, че този софтуер е в по-нова версия, отколкото настоящо инсталираната във вашето устройство. Ако е същата версия и вашето устройство работи нормално, няма нужда да преинсталирате софтуера.

 

За да проверите каква версия е инсталирана на вашето устройство натиснете  Start > Settings > System tab > Device Information > Version tab и ще видите ROM версията, CPU и Radio версия.

 

Предупреждение!

Това е обширен софтуерен ъпдейт. Всякакъв допълнителен софтуер или настройки предоставени от вашия мобилен оператор ще се изгубят.

 

Този ъпгрейт ще заличи всички данни съхранявани в устройството ви. След като веднъж сте започнали с ъпгрейда, системата не може да бъде даунгрейдната отново

Копирайте първо вашите данни, преди да ъпгрейднете устройството.

 

Ъпгрейдването ще ви отнеме 30 минути, не прекъсвайте процеса, не осъществявайте обаждания, съответно не приемайте такива.