БЕБЕ

1
Добави коментар
Aramiss
Aramiss

БЕБЕ

 

Weleda е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От основаването на фирмата, Weleda развива и предлага съвременни медицински продукти, хранителни добавки и козметика.  В момента немската марка присъства на пет континента, а над 80-годишната й история я превръща в една от най-търсените сред биокозметичните продукти на пазара. Мотото „В хармония с природата“ подсказва изучаване на структурите на живота и природата, а така също и вглеждане в човешката душа и разум. Всички продукти на Weleda се произвеждат на основата на това знание. Седалището на Weleda Group се намира в Арлешайм, Швейцария. Към момента за компанията работят 20 фирми, най-голямата от които се намира в Швабиш Гмюнд, Германия.

Растителните масла са в основата на всички продукти на марката. Те са по-добри от минералните масла (като нафта или парафин), които могат да запушат порите и да затруднят абсорбирането на влагата и кислорода, както и да попречат на отделянето на отпадъчните субстанции. Растителните масла не запушват порите, а позволяват на кожата да диша, да се поддържа и предпазва. Натуралните продукти осигуряват на бебето ви топлина и защита, подхранват и хидратират чувствителната му кожа, поддържат неговия здравословен и балансиран растеж и развитие. 

Препоръчва се от над 70% от акушерките в Германия!
Серията за бебета и деца с невен на Weleda вече се препоръчва от над 70% от акушерките в Германия (Emnid-Studie 2003) и това е напълно обяснимо: продуктите са дерматологично тествани не само на здрава кожа, но също така и на раздразнена кожа, склонна към дерматит и екзема. Гамата е идеална и за по-големи деца и възрастни, които трябва да полагат специални грижи за кожата си.