Глобиха гола румънка на мотор – нямала каска

6
Добави коментар
Sasho-sait
Sasho-sait

Суматоха
  Шоу

Глобиха гола румънка на мотор – нямала каска

PlovdivWeek на 27/04/2012, 11:15

Снимка: topspeed.com

мотористката не носела никакви дрехи

Румънска девойка, която пътувала с мотоциклет чисто гола, е била глобена поради липсата на каска на главата. Санкцията на волната ездачка била наложена от пътен полицай от град Констанца. За куриозния случай съобщи македонската информационна агенция МИА.

Фактът, че девойката не носела никакви дрехи на себе си, не смутил униформеният служител. Със спокоен тон той заявил на нарушителката, че може да я санкционира само за това, че тя управлява возилото без каска. Мотоциклетистката обаче си взела бележка от наставленията на полицая. След като платила глобата, девойката си сложила каска и продължила да пътува по евино облекло на мотоциклета със своя приятел. Написа им фиш, а след това им каза да продължат да карат, разказва един от смаяните очевидци на необичайната случка.

Това обаче не е първият случай, при който на голи любители на моторите, имат проблеми със закона. През 2009 година полицайка бе хванала двама млади мъже да се возят на мотор без дрехи в морския курорт Коромандел, на североизточния бряг на Нова Зеландия. И тогава единствения проблем бил, че карат без каски, отбелязва агенция Вести.