Мур Стивънс Булмар – моята фирма за счетоводство

1
Добави коментар
stoqn40to
stoqn40to

Днес искам да похваля и препоръчам едни мои незаменими партньори в работата – Мур Стивънс Булмар за коректността и професионализма в отношенията си с мен и услугите, които ми извършват.

Мур Стивънс Булмар е компания за счетоводни, одиторски, консултантски и други услуги. В бранша са още от 1995г. и определено знаят какво правят, затова и се доверявам точно на тях. Наскоро се прекръстиха на Крестън Булмар, защото станаха част от Kreston International – счетоводна компания с над 600 офиса по света, предлагаща счетоводни и други услуги на глобално ниво.

Винаги, когато имам някакви тегави казуси по фирмено право или трябва да осчетоводявам нещо, се свързвам с тях, защото знам, че ще свършат работата навреме, и което най-важното в този бизнес – със швейцарска точност. Учудвала съм се, но дори преди часове да са променили даден закон или наредба, който ги касае – те знаят и действат в съгласие с нея.

Само похвали мога да дам и за Емил Попов – много добър финансист и един от управителите на компанията. Провеждали сме няколко разговора и винаги е бил страшно отзивчив, подробен и точен в отговорите си.
Освен всичко това, от Булмар имат и ненадминат по продуктивност счетоводен софтуер – Bulmar Office. Има толкова много модули и екстри, че върши работа не само на счетоводителите, ами и на хора като мен, които просто управляват бизнеси и предлагат консултантски услуги.

Сигурно ще си помислите, че това е платена преклама, но има още една причина, поради която толкова ги възхвалявам – имат своя академия за допълнителна квалификация на студенти и завършили „Счетоводство”. Дъщерята на моя близка приятелка премина през нея, а после постъпи и на работа в Мур Стивънс Булмар. Според нея, ако не е била академията на Крестън Булмар, нямало да успее да си намери работа, защото навсякъде търсят счетоводители с опит, а тя е току-що завършил студент.