Ина Манчева от Враца е Мис България 2012

6
Добави коментар

Любимката на зрителите Ина Манчева от Враца беше избрана за „Мис България 2012” в ефира на TV7. След като близо два месеца претендентките за короната се подготвяха пред очите на телевизионната аудитория в реалити формата „Пътят към короната 2”, на бляскавата церемония на финала Ина Манчева беше момичето, което успя да очарова и 9-членното жури.

Новата „Мис България” получи първия автомобил в България „Skoda Citigo”, както и възможността да представи страната ни на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят“, който тази година ще се проведе в Ордос, Китай.

Ина Манчева събра и най-много гласове във вота на публиката, като хиляди зрители гласуваха за нея на официалния сайт. Зрителският вот й донесе и допълнителна специална награда – колие от Altinbas. Габриела Василева от Бяла Слатина пък беше определена за първа подгласничка на „Мис България 2012”, а Паула Коленцова за втора подгласничка. И трите отличени красавици получиха много награди от спонсорите на събитието.

По време на церемонията дванадесетте финалистки участваха в три дефилета с изящни тоалети, изработени от известната дизайнерка София Борисова, която за втора поредна година облича момичетата в конкурса. Веднага след награждаването, красавиците се отправиха към едно от тузарските заведения на нощна София, където се забавляваха до ранни зори.

Вестник Конкурент