Лица от кориците: Ованес Торосян в Intro » Моден печат

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

През май Intro обръща внимание на абитуриентите и тяхното навлизане в сериозния живот. Лицето на корицата е младият актьор Ованес Торосян, който се появява за първи път както в списанието, така и на сцената на Народния театър. Най-вероятно го познавате от филмите Tilt и Aве, като в последния играе главната роля на Камен. Този път той влиза в образа на буен абитуриент и съвсем точно го пресъздава.

Счупени бутилки, блуждаещ поглед и тъжната реалност на сутринта, когато партито е приключило. В интервюто с него можете да прочетете за малките и големите роли на сцената и в живота му, както и защо никога не сме го виждали на телевизионен екран, който той описва като цирк.
Все повече натежава усещането, че нещо не е наред в начина, по който младежите празнуват завършването си, затова този месец списанието решава да прескочи показността на баловете и откроява няколко вдъхновяващи нови млади. Защото те са тези, които държат бъдещето в ръцете си, дори и да не е ясно как ще изглежда то. Авторите на Intro са подбрали и няколко успели младежи, които са изпреварили годините си и могат да послужат за пример на своите връстници. Темата допълват материали като Записки по българските балове и Грешки на растежа, които разказват за празнуването на абитуриентските балове преди и сега, и какви са грешните пътища, по които човек може да кривне, когато е млад.