Отново в Сен Тропе за Ники Михайлов и Алисия

19
Добави коментар
GM3
GM3

Отново в Сен Тропе за Ники Михайлов и Алисия

Ники и Алисия бяха в Сен Тропе и миналото лято

Сезонът в Холандия още не е свършил, но вратарят Николай Михайлов вече е готов с плановете за лятна почивка – пише „България днес”. Стражът на „Твенте” и националния отбор и половинката му Алисия ще прекарат романтична ваканция в Сен Тропе. Двамата сами се похвалиха за предстоящото пътуване.

„Идваме скоро, Сен Тропе!” – написа Ники Михайлов под снимка от миналогодишната си почивка там. Проверка на таблоида е установила, че двойна стая на Френската ривиера в 5-звезден хотел излиза до 1200 евро на вечер. В нея е включено само спането и ползването ва плажната ивица. Фолкпевицата и националът превърнаха Сен Тропе в свое любимо място за отмора. Те изкараха няколко дни там и през миналата година, като отпразнуваха и 23-ия рожден ден на вратаря. Тогава се появиха слухове, че Михайлов е бил с Мария, а не с Алисия. Двамата опровергаха информациите за това едва наскоро, пускайки снимки от общата си ваканция на Френската Ривиера.

„Много е хубаво да намериш човек, който да изпълва дните ти с любов и да оставя приятни спомени в съзнанието ти” – написа Алисия под фотосите във Фейсбук.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Алисия, Ники Михайлов, Сен Тропе