За жените – според деня на раждане | Gadatel.org

52
Добави коментар
felisima
felisima

Жените, родени в понеделник

Жените, родени в понеделник са романтични и чувствителни. Те са нежни и гальовни, притежават богато въображение и обичат да мечтаят.

Родените в понеделник дами не могат да живеят сами. Нуждаят се от някой, който да се грижи за тях и да ги закриля. Адаптират се много лесно към хората около себе си, склонни са на компромиси и отстъпки.

Много са чувствителни към всичко, което ги заобикаля и се стремят да живеят в хармония както със себе си, така и с хората около тях. Притежават много силна интуиция, която им е най-верният ориентир когато са изправени пред избор.

Жените, родени в първия ден от седмицата изпитват силна потребност да споделят топлината на чувствата си, но се превръщат в истински жени, едва когато родят.

Жените, родени във вторник

Жените, родени във вторник са щедри и страстни в любовта. Те привличат мъжете с живия си ум. Тези дами притежават свежо чувство за хумор и винаги са приятна компания.

Родените във втория ден на седмицата дами се стремят към независимост във всяко едно отношение. Не обичат да им налагат норми и табута. Свободата за тях е най-важна.

Тези дами обичат разнообразието и динамиката в една връзка. А най-много се страхуват от монотонността в чувствата, която е способна да потуши ентусиазма и да убие любовта.

За родените във втория ден на седмицата дами любовта трябва да бъде увлекателна игра, която да им носи наслада и да ги стимулира да се показват в най-добрата си светлина.

Жените, родени в сряда

Жените, родени в сряда са много влюбчиви. Те са нежни и чувствени, макар да крият това под маската на скромност и сдържаност. В любовта са предани и всеотдайни.

Тези дами се нуждаят от сигурност във всяко едно отношение, от искреност и постоянство. Не обичат кратковременните неща, летните авантюри и случайните романси.

Родените в третия ден на седмицата дами не вярват в любовта от пръв поглед, нито на страст, която може да избухне, а след това също толкова бързо да изгасне.

За тези жени привлекателността на мъжете е свързана не толкова с външната красота, а с порядъчността и истинските чувства.

Жените, родени в четвъртък

Жените, родени в четвъртък са нетърпеливи в любовта. Искат всичко да стане тук и сега и нямат никакво намерение да чакат. В противен случай губят интерес.

Тези жени не са особено романтични и сантиментални. Обичат да мечтая, но в границите на допустимото. Обичат свободата си, приключенията и живота като цяло.

Родените в четвъртия ден на седмицата дами привличат мъжете с чар и непосредственост. Те не умеят да се преструват и са искрени до болка.

Не понасят когато някой се опитва да ги закотви, да им налага рамки и ограничения, да поставя условия и норми на поведение.

Жените, родени в петък

Жените, родени в петък са романтични и мечтателни. Обичат красотата и хармонията във всяко тяхно измерение.

Привличат противоположния пол с нежността и чувствеността си. Те са обаятелни и много мили. Силно впечатление прави впечатление интелигентността им. Те са забавна и интересна компания и притежават неустоимо чувство за хумор.

Дамите, родени в петък очакват да бъдат закриляни и покровителствани. Обичат някой да се грижи за тях и да задоволява и най-налудничавите им прищявки.

Родените в петия ден от седмицата дами се страхуват от самотата. Те намират истинско равновесие сред семейството си.

Жените, родени в събота

Жените, родени в събота са потайни и загадъчни и трудно изразяват чувствата си. Те са оригинални и независими и много ценят свободата си.

Очаровайки, не винаги пускат в ход познатите женски трикове. За тях съблазняването е по-скоро интелектуално.

Не обичат сладникавите и блудкави истории. Рядко можете да ги чуете да произнасят думички от рода на „обичам те”, „липсваш ми” и т.н.

Макар че родените в събота дами изглеждат равнодушни, дълбоко в душата си са много емоционални, а вътре в тях бушуват различни чувства.

Жените, родени в неделя

Жените, родени в неделя са страстни и много импулсивни. От тях може да се очаква всичко. Те са пълни с изненади и ужасно непредвидими. С тях не може да се скучае. Повечето от тези дами са фатални жени.

Движещата сила на дамите, родени в последния ден на месеца са водени от страстта. При тях няма средно положение – те или обичат, или не.

Поведението и постъпките им са съобразени изцяло със ситуацията, в която се намират.

Родените в неделя жени притежават много силен и властен характер. Не обичат да отстъпват и рядко правят компромиси.

Най-подходящи за тях са покорните и послушни мъже. Обикновено тя е водещата фигура в двойката.