Ерик посвети песен на бизнесмените | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Ерик посвети песен на бизнесмените

Ерик е готов да зарадва почитателите си с нова песен, озаглавена „Бизнесмените”. Звездата на Diapason Records планира да заснеме и видео към парчето, което скоро ще бъде представено в ефира на Фен ТВ.
След успеха на предишния си проект – „Мистър Шики”, който талантливият изпълнител направи заедно със своите колеги Ангел и Mr. Juve, беше време да представи и самостоятелна песен. Актуалното парче „Бизнесмените” е по музика на румънеца Asu, а невероятният текст е на Диян Георгиев. Аранжиментът е дело на Теодор Ташев. С виртуозни изпълнения в този проект се включва и Краля на саксофона Борил Илиев.

Самият Ерик признава, че песента го грабнала още на първо слушане. „Веднага щом чух мелодията, се влюбих в тази песен. Точно в моя стил е и я усетих много добре. Изпях я с огромно удоволствие.”, сподели той. „Текстът е уникален. Много закачлив, свежарски и готин. Надявам се да допадне и на публиката, така както на мен!”, каза още изпълнителят на Diapason Records.
Певецът довери още, че до броени дни ще заснеме видео към „Бизнесмените” и скоро зрителите на Фен ТВ ще могат да го видят преди всички.
Съобщи Diapason Records
Публикува Виктория Милчева