Мария Цветкова хвърли око на Валери Божинов

4
Добави коментар
kocet
kocet

Плеймейтката Мария Цветкова хич не жали за строителния бос Динко Динев…

Плеймейтката Мария Цветкова хич не жали за строителния бос Динко Динев. Само преди няколко месеца по-малкият от братята Динев изгони хубавицата от шикозния си палат в Свети Влас. Мария, която има от бизнесмена син на една година, набързо се пренесе да живее в София с детето си.

След раздялата си с Динев тя получи апартамент в столицата и солидна месечна издръжка. Малко след като започна нов живот, красавицата му отпусна края и се отдаде на купони с приятелки. Преди дни тя отпразнува 24-ия си рожден ден в нощно заведение. Компания й правеше цял отбор от футболни съпруги.

Жената на Благо Георгиев – Христина, съпругата на Георги Иванов-Гонзо отскоро са неразделни приятелки с плеймейтката. Христина дори се е заела със задачата да намери нов възлюбен на Мария, този път футболист.

Макар да има шанс някой от родните национали да я разкара толкова бързо, колкото и Динев, Мария харесала идеята, пише kliuki.bg.

Верните й дружки я убеждавали, че няма смисъл повече да се занимава с бизнесмени на средна възраст. Явно жената на Благо е забравила слуховете от миналото.

След като през 2008 г. Цветкова беше избрана за Мис Плеймейт, се разнесе мълвата, че именно тя е новата любимка на родните ритнитопковци.

novini.bg

09/05/2012