SPA DESIGN в търсене на неповторимото

1
Добави коментар

SPA DESIGN LTD е важна част от консорциума F&P GROUP със седалища в едни от най-важните търговски центрове на България – София, Бургас, Велико Търново и Банско. Фирмата предлага разнообразни и уникални по своята същност решения за проектиране и изграждане на SPA и WELLNESS съоръжения, басейни, сауни, бани и тангенторни вани на територията на цялата страна. Нашите сътрудници са специалисти в областта на пълния цикъл от услуги, които пазарът изисква в нашия маркетингов сегмент.

Ние консултираме и предлагаме архитектурни проектантски решения, дизайн, инженеринг и строителство. Работим с утвърдени производители и доставчици на материали с високо качество от цял свят. Ползваме европейското и световно ноу-хау, като неотлъчно се придържаме към сертифицираните европейски и световни стандарти.

Всеки проект, разработен от екипа на SPA DESIGN LTD, е неповторим, защото за нас най-важен е отделният човек – неговите потребности, желания и чувства. Ние познаваме тенденциите, тъй като ги създаваме заедно с вас – нашите клиенти.

В търсенето на добро физическо здраве и душевно благосъстояние SPA и WELLNESS центровете предлагат идеални условия за отмора,

хидротерапия и пълна грижа за тялото. SPA DESIGN LTD изпълнява целия цикъл от дейности за изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, аквапаркове и всякакви други водни съоръжения – от тяхното проектиране и строителство до предаването на готово за експлоатация съоръжение.

SPA DESIGN LTD се ръководи от непрекъснатия стремеж да подобрява качеството на своите продукти. Ние не просто следим тенденциите в тази насока, но и ги създаваме, като влагаме отношение във всеки детайл. Във всичко, направено от нас, ние оставяме част от себе си и така то не може да бъде имитирано от никого, защото SPA DESIGN LTD е стил и индивидуалност – такива, каквито само вие, нашите клиенти, заслужавате. Мисията на компанията е непрекъснато да изгражда и поддържа хармонична връзка със своите клиенти и контрагенти, да цени утвърдените обществени ценности и ревностно да опазва околната среда. Ето защо от основаването до днес ние от SPA DESIGN LTD постоянно практикуваме откритост и постоянно апелираме към коректност при всички свои корпоративни действия.