Созопол хотели. Созопол – хотели и квартири за почивка. All inclusive

5
Добави коментар

 Една незабравима лятна ваканция обещава престои и почивка в Созопол. До какво може да се докоснат посетителите, с какво ще се разнообразят и на какви условия могат да разчитат е една част от информацията, която всеки търси преди голямата ваканция. На разположение на посетителите на града са много вили и хотели в Созопол.
Разположен на юг от самия град Бургас, Созопол създава усещане за късче земя обвито от необятна вода.
В тази част на страната всеки гост може да се докосне до истинска наслада, красота, лукси забележителни места.

Курорт Созопол се дели на две части, нова и стара.
В старата част на Созопол могат да се зърне духа от минал 19-ти век, на фона на калдъръмени улици и старинни къщи. В Стария Созопол има параклиси и църкви, а цялата обстановка се допълва от морски привкус на рибарската местност, обгърната от три плажа.

От множеството църкви и параклисчета посещение до „Света Богородица“, създадена от 17-ти век дава възможност за пречистване на духа и разума. В близост от нея се намира и археологическият музей, носещ наследство от Аполония. В него могат да се видят съкровища от амфори, старинен кораб, каменни котви и още куп неща пренесени от време на финикийци и гърци.

Созопол не бива да се асоциира само и единствено с античност. Той предлага и многообразие от развлечения. На фона на плажуване, плуване, разнообразни стилове, барове и забавления за всяка възраст, тук всеки ще открие, това, което би го накарало да се забавлява.
Не легенда, не е мит историята, която и до днес се разказва за Созопол, а в нея се говори за една от най-прекрасните морски точки. И това не е само измислица, а истина, в чиято стойност се убеждава всеки стъпил там.

В курорт Созопол могат да се наемат стаи в хотели, апартаменти в луксозни хотели, къщи за посетители, вили за по-големи компании. Условия, цени, забавления има според възможностите на всякакви хора, а престижа на този край няма граници. Дори да не се мери по цени на услуги и настаняване със светските условия в съседните Златни пясъци или Слънчев бряг, Созопол е достатъчно силна конкуренция и при това на достъпни за всеки цени.