Изработка на уеб сайт- Уеб Дизайн

1
Добави коментар

Изработка на уеб сайт от New Soft Com. Ние сме експерти в изработката поддръжката и оптимизацията на уеб страници. Станете част от доволните ни клиенти от цял свят.

Днешни дни онлайн представянето на вашият бизнес е неразделна част от цялостната ви корпоративна идентичност. Професионалната изработка на вашият уеб сайт, както и неговата поддръжка и обликът на бизнесът ви в социалните мрежи говорят много за вашият професионализъм, знания умения, опит и отношение към клиентите ви. 

Вашата корпоративна идентичност в интернет започва с изработка на уеб сайт за бизнесът ви. В тази публикация ще ще ви обясним подробно за професионализма, който залагаме ние от New Soft Com при изработката на вашият уеб сайт. 

Нека ви обясним накратко за етапите на изработка на уеб сайт: 

Планиране и създаване на спецификация за изработка на уеб сайт – уеб дизайн
Много клиенти правят грешката да започнат своето проучване за оферти за изработка на уеб сайт и пропускат един от най-важните етапи, а имено планирането и създаването на предварителна спецификация на дизайна и функционалностите на своят проект. Създаването на именно такава спецификация ви помага добре да се ориентирате в това какво ще изисквате от фирмата изпълнител при изработка на вашият уеб сайт. Този документ (файл) ще помогне и ще ви спести дългата и отежнена комуникация за изготвяне на оферта от страна на фирмата, която ще изберете за изработка на уеб сайтът ви. Спецификацията е и задължителен документ при изготвянето и подписването на договорът за изработка. Не пропускайте създаването на този документ и ще си спестите много време, неясноти и пари.

 

Оферта и договор за изработка на уеб сайт – уеб дизайн

При изборът на фирма за изработка на уеб сайт, вие сигурно ще поискате оферта от няколко избрани от вас фирми. Направете запитване към вашите фирми фаворити, като представите и изготвената предварително от вас спецификация за изработка на уеб сайт. При възможност направете среща със предпочитаните от вас фирми и дискутирайте плана, изработката, бъдещите ви перспективи за развитие и поддръжката на вашият бъдещ уеб сайт. След като одобрите оферта сте готови и за подписване на договор за изработка. Уредете скока на изработка и плащане и изискайте спецификацията на проекта да бъде част от договора за изработка.

Дизайн при изработка на уеб сайт – уеб дизайн

Дизайнът е първият етап от изработката на един уеб сайт. Като всички опитни фирми в бранша, ние от New Soft Com държим на това да харесате дизайна на вашият бъдещ уеб сайт и след това продължаваме с етапа на неговата техническа изработка. В началото на този етап е хубаво да предоставите текстовите, снимкови и видео материали нужни за цялостното завършване на вашият уеб сайт. На база от предоставените от вас материали и нашият професионализъм ние изготвяме модел както на началната страница, така и на другите видове страници. Етапа на дизайн продължава до момента на пълно одобрение на дизайна на проекта от ваша страна.

 

Техническа изработка на уеб сайт – уеб дизайн

Техническата изработка на вашият уеб сайт е следващият важен момент от процеса на изработка. Най-важното в този етап е пълното интегриране на система за цялостно управление на съдържанието на вашият сайт.

Като уважаваща се фирма, ние от New Soft Com разполагаме със добре изработена, функционална и лесна за работа и експлоатация система за управление на съдържанието (CMS). Системата е 100% съобразена със последните изисквания за добра SEO оптимизация. Работата с нея е аналогична на работата с познатите програми за текстова обработка (като Word) и изисква минимални познания за работа с интернет. Това, което предлагаме също, е изработка на уеб сайт на основата на световно известната система за управление на съдържанието WordPress.

Етапа на техническа изработка на вашият уеб сайт завършва тогава, когато CMS системата е напълно интегрирана и способна да управлява всички функции на вашият уеб сайт.

 

Проверка за изправност на изработеният уеб сайт – уеб дизайн

Важен етап от процеса на изработка на уеб сайт е и проверката за изправност на всички елементи от сайтът. Ние New Soft Com изпитваме сайтът, като го подлагаме на различни атаки за пробив във сигурността на системата и претоварване на сървъра за да отстраним и най-малкият възможен дефект. Този процес продължава до тогава, до когато е отстранена и последната неизправност на уеб сайтът ви. При бъдеща поддръжка от екипът ни, ние предоставяме и безсрочна гаранция на изработеният от нас софтуерен продукт.

 

Запълване със съдържание и Базова оптимизация при изработка на уебсайт – уеб дизайн

След проверката за изправност, започва етапа на запълване на сайтът ви със текстови, снимкови и видео материали, както и тяхното оптимизиране. При въвеждане на съдържанието в сайтът ви се залага на създаване на добра вътрешна линк структура (вътрешни връзки), както и се изпълняват всички необходими изисквания за 100% базова оптимизация на вашият уеб сайт.

С завършването на етапа на запълване и базова оптимизация завършва и етапа на изработка на уеб сайт. Клиента прави последен оглед и коментари на възложената от него поръчка за изработка и след това проекта е готов за неговата пълна експлоатация.

 

Поддръжка на уеб сайт – уеб дизайн

Важно – отличната изработка и отлична базова оптимизация за Гугъл на вашият уеб сайт не гарантира неговият успех. Само изработен уеб сайт е като билборд в пустиня. Успехът на вашият уеб сайт ще е продукт на вашите ежедневни усилия в поддръжката, обновяването на информацията и оптимизирането и на дневна база. Ние сме експерти в поддръжката и оптимизирането на уеб страници и задължително ще ви направим и оферта за абонаментна поддръжка на вашият уеб сайт, като гарантираме и неговият успех.

 

В тази статия заложихме нашите виждания отношение и професионализъм, с който ще се отнесем към успехът на проектът ви. Очакваме вашите запитвания за изработка на уеб сайт, като използвате страницата ни за контакти. Ще се радваме и вие да станете част от списък ни с доволни клиенти от цял свят.