Детски магазин Джъмбо

2
Добави коментар
girl
girl

Столчетата са изработени от твърда пластмасова основа и са добре тапицирани. Самата седалка е проектирана така, че краищата й завършват с издадени напред части – протектори, които дават висока странична защита на детето и на главата, на тялото, ръцете и краката му.

Столчетата „растат“ заедно с детето – има детайли, които се отстраняват при достигане на определена възраст, защитните колани се регулират според ръста му във времето. Някои модели дават възможност и за регулиране на страничните протектори в ширина, удължаване на облегалката.

Детските столчета за автомобил се  предлагат в групи – 0+, 1, 2, 3. Групите са обособени според възрастта и теглото на детето, като повечето модели комбинират няколко групи.

Предлага се изключително разнообразие по отношение на десените, от по-семпли разцветки, елегантни, изискано спортни до кокетни на цветчета. Използваните текстилни материи са памучни, смесени, дишащи, дори с тайфлоново покритие за по-лесно поддържане. Някои от калъфките могат да се свалят и да се изпират при 30 °С с неутрални перилни препарати.

 

Публикувано в Спокоен сън на 16.05.2012 от admin.