Ролтекс ЕООД предлага всички видове ролетни щори, гаражни врати, парапети, сенници и комарници

1
Добави коментар
stanio
stanio

Добре дошли в сайта на Ролтекс ЕООД. Тук ще намерите текуща ценова информация за предлаганите щори, продукти, промоции и дилърски програми.

 

 НОВО!!! Нов модел щори!!!

      Имаме  удоволствието  да  Ви  представим  най-новия  продукт, който предлага  фирма  „РОЛТЕКС“  –

  ФОТО ЩОРИ – производител Фото щори Софи

 

Вътрешни вертикални щори с фотоизображение.

Можете да поставите снимка с висока резолюция на Вашия прозорец и по този начин да създадете едно съвсем ново настроение в дома си. Изберете сами как да изглежда щората Ви!

Вътрешни фото щори с печат на фирмено лого са страхотен елемент за офис интериор. Зарадвайте детето си с щора за детската стая с любимият му анимационен герой! Подходящи за козметични студия, заведения и др.

 

Ролтекс EOOД е фирма с традиции при проектиране, изработка, монтаж и ремонт на външни ролетни щори, интериорни щори и гаражни врати. Компанията разполага със собствена производствена база на територията на гр.София. Значителният опит на екипа ни Ви дава възможност да се възползвате от професионален съвет и Ви гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги и продукти.

Компанията съчетава по един изключително умел начин компонентите цена-качество и гарантира,че произведената продукция ще задоволи и най-взискателните клиенти.Фирмата предлага не само щори,а уют,красота и стил в дома в зависимост от индивидуалните предпочитания  на всеки свой клиент.

Ролтекс ЕООД предлага успешни решения на Вашите проблеми с прах, студ, шум и любопитни погледи. Усилията ни са насочени към изработка на модерни и индивидуални решения на атрактивни цени. Богатата продуктова гама, както и огромният избор на различни материали и механизми на управление внасят неповторим стил във всеки дом.

Доверявайки се на Ролтекс ЕООД  получавате предприемчиво  и успешно решение за екстериор и интериор на всеки тип сграда.

 

Фирмата предлага също така и алуминиеви парапети от материали с високо качество.

Наши клиенти са: Макси – София, Технически Университет, УниКредит Булбанк, УАСГ – София, Green City – Велинград и много други.

 

Предлаганите от нас продукти:                                    

Услуги:

 НОВО!!! Посетете и нашият онлайн магазин,в който ще намерите актуални промоции и индивидуална информация за предлаганите от нас продукти – http://www.rolltex.info/