9 идеи за спокойно уикенд облекло…

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Идеите за уикенд облеклото са чудесен начин да експериментирате с обичайния си вид. Когато става въпрос за уикенд обличане е по-добре да предприемете по-спокоен подход. В събота е време да се отърсите от работните облекла, униформи или училищни дрехи и да се забавлявате с модата.

Създаване на „извън работен“ вид може да се постигне по различни начини. Обърнете внимание на следните идеи за облекло през уикенда.

1. Сатенени спортни шорти

Целият спортен шик е голяма тенденция точно сега, и един чифт шорти може да бъде свеж и забавен вариант за уикенда. Трикът да ги направите да изглежда по-малко спортни е да ги комбинирате с риза или  блуза с якичка. Чифт смъкнати шорти биха изглеждала страхотно с риза от деним, дантелени бродерии и платнена чанта.

 

2. Широка блуза

Дънките и обикновената тениска са твърд фаворит, когато става дума за облекло през уикенда. Въпреки това, все още може да изглеждате супер спокойна и непринудени като смените тениската с широка памучна блуза. Блузата изглежда малко по-изискано, но все още има полаха на уикенд игривостта.

3. Широки панталони

Широки панталони, изработени от олекотени, копринени платове са фантастични за създаване на облекло със спокойно настроение. За нещо наистина в крак с тенденциите изберете чифт, който разполага с графичен печат. Комбинирай го със смъкнат потник и сандали със каишки за вид, който можете да носите както през деня и така и през нощта.

 

4. Избелял деним

Нищо не казва „мързелив уикенд” повече от избелял деним. Може да бъде чифт износени дънки, дънково елече или риза в работнически стил. Когато става дума за тази уикенд екипировка, просто се уверете, че каквото и да изберете е в най-светлия края на цветовата гама. Лятото за подходящ външен вид носете избеляло денимено елече върху закачлива плажна рокля. Завършете изгледа с бижута в крак с тенденциите.

5. Високи кецове

Дайте на краката си почивка в почивните дни, като се снабдите с чифт удобни кецове. Високите стилове се оказват популярни и сега и изглеждат страхотно в комбинация с мини рокля или тесни дънки. За повече практичност изберете чифт в неутрален цвят.

 

6. Цветни дънки

Много от идеите за почивните дни се въртят около цветните и леки палитри и това че цветните дънки са актуални в момента. Все пак дънките са голяма част от облеклата за почивните дни. Един бял топ, напухан в цветни дънки създава един супер свеж вид за почивния ден.

7. Макси пола

Идеята за създаване на спокоен силует, когато става въпрос за уикенд облекло е наистина добра. Макси полата е чудесна за създаване на точно такъв силует. Изберете си таква с лека материя с много обем и комбинирайте плътен топ и аксесоари по ваш вкус.

 

8. Гащеризон

Нищо не казва „игриво“ или „закачливо“ повече от един гащеризон. Някой може да каже за тях, че са непрактични други, че са груби, но ако намерите този, който ви подхожда и който харесвате, тогава защо не! Дълъг или къс гащеризон с забавен принт би изглеждала страхотно комбиниран с кожени сандали, „трилби” шапка и малка чантичка на една страна.

9.Цветни обувки

Дайте още по-свеж вид на вашето уикенд облекло с чифт цветни обувки. От сандали до балетни пантофки, от маратонки до токчета, просто трябва да са цветни. Тази идея за уикенд облекло ще бъде правилния акцент на целия тоалет.

 

Това са само няколко идеи за уикенд облекло, които бихте могли да имате в предвид, когато се облича следващата събота или неделя.

 7 невероятни aксесоарa за лятото …

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.