Кастинг за главни роли в новия клип на D2

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Искаш ли да станеш звезда? D2 ти предоставят тази възможност. Ако си на възраст от 16 до 25 години и смяташ, че камерата те обича, тогава се запиши за участие в кастинга за главни роли в новия клип на бандата. Видеото ще бъде режисирано от Валери Милев и музикантите обещават, че това ще бъде най-мащабното видео на групата в цялата й история досега.

За главните роли в клипа се търсят 2 момичета и 2 момчета. Не е необходимо те да са професионални актьори. Желаещите трябва да заявят участие в кастинга като се регистрират на www.d2band.com. Крайният срок е 31 май. Победителите ще бъдат обявени на 10 юни.

В сутрешния блок на Би Ти Ви, Митко Кърнев обяви, че до края на юни ще бъде и заснет новия клип. Сюжетът е интересен и подходящ за млади хора, в него се разказва за трудните битки и любовните трепети на четирима младежи. По думите на Сашо Обретенов, мястото за снимките е вече уредено. То се намира в близост до София и наподобява пустиня. 

За пета поредна година музикантите продължават добрата традиция да поощряват млади таланти. В периода юни-август училищни групи и изпълнители могат да станат част от инициативата „Голямо междучасие“ и да изпратят свои записи отново на сайта на групата. След послушване, ще бъдат обявени и най-добрите. Така например „Теофория“ с фронтмен Теодор Койчинов, който стана известен покрай шоуто „Мюзик Айдъл“, е откритието на D2 за 2011-та година.