– Как да се избавим от кокоши трън

48
Добави коментар
ogosta
ogosta

Как да се избавим от кокоши трън

Как да се избавим от кокоши трън
 

 
Кокошия трън е един от най-неприятните дефекти по кожата. Появяването му на едно място, води след себе си разпространяването му поне на още няколко места. Като всяко кожно заболяване лечението му е трудно и продължително. В тази статия ще ви предложим един сигурен метод от народната медицина за отсраняване на кокоши трън.
 
Кокошия трън представлява малка подутинка върху кожата с диаметър до няколко милиметра. Появява се обикновено на ръцете и краката. Няма доказателства за оричините за появата му. За сигурното му отстраняване е необходимо да знаете кое е мястото на първата му поява. Лечението се провежда единствено върху този (първия) кокоши трън. След неговото отстраняване, изчезват и останалите.
 
Мажете повърхността на кокошия трън по няколко пъти на ден със сока от стеблото на току що откъснато глухарче. Оставете да изсъхне върху неравната повърхност на кокошия трън, така че да го покрие изцяло. Имайте впредвид, че сока е с бял цвят. След намазването му, цвета се променя в черен, което не бива да ви притеснява. След редовно мазане, кокошия трън се оформя като черна коричка, която с течение на времето, без особени усилия ще премахнете от ръката или крака си. Отстраняването на кокоши трън по този метод отнема поне месец и половина.