Къдрава коса – прически

35
Добави коментар
biliana
biliana

Къдравата коса е стои много стилно и секси на много жени , но за сметка на това изисква доста грижи.Ако не се положат необходимите усилия , къдриците лесно могат да станат отблъскващи вместо да пленяват със красотата си.

Съществуват най-разнообразни идеи за прически с къдравата коса.Късата къдрава коса може да изглежда наистина омайно със правилната прическа.Най-важното което трябва да се вземе в предвид е формата на лицето.Ако вашето лице има широки скули е добра идея да пуснете косата си върху тях за да ги прикриете.Ако пък брадичката ви е по остра , това лесно може да се прикрие с издължена прическа.

Друг важен аспект при избора на прическа с къдрава коса разбира се е и типа на къдриците.Вълнообразни къдрици си пасват перфектно със прическа тип боб,а по ситни къдрици са подходящи за каскадни и асиметрични прически(косата е по дълга от към лицето и намалява към врата).

Красивата и поддържана къдрава коса е мечта за повечето жени.В зависимост от ефекта , който се търси може да се заложи на разнообразни дълги прически със къдрава коса.

Ако целите да подчертаете красивите си къдрици , може да заложите на прическа на етажи.Така къдриците ще имат достатъчно място и ще ви направят наистина неустоима.

Ако целите да поизправите къдриците – правилния вариант е да заложите на прическа с равна дължина.Това ще ви улесни във изправянето на къдриците.

Други варианти за прическа е да използвате и права и къдрава коса.Може да заложите на няколко къдрави кичура , които ще дадат на прическата ви известна игривост и стил.

На почти всички къдрави коси стои перфектно лента или диадема, така че спокойно може да носите подобни аксесоари като допълнение към вашата прическа.

А ето и няколко прически на звездите с къдрави коси :

Къдрава коса – прически
J8CNV57G3Q7W