Дизайнери показват как ще изглежда новият Mercedes-Benz S-Class

27
Добави коментар

Вдъхновени от множеството журналистически спекулации и шпионски снимки относно външния вид на новото поколение на Mercedes S-Class, група дизайнери предложиха своето виждане за външността на луксозната лимузина.

Според представените изображения, новият флагман от Щутгарт ще запази профила на сегашния модел, следвайки неговата стилна линия и демонстрирайки  „тежест“, както подобава на един истински S-Class. По осезаемите промени ще бъдат в предната част, където премиум-автомобилът е изграден в съзвучие със стилистичната линия, която срещаме в новите модели на Mercedes-Benz. Видима е приликата със спортната лимузина CLS, като задължително присъстват разположените по-ниско диодни фарове. Задната част ще се отличава с по-аристократично излъчване, напомняйки в известна степен на лимузините на Bentley.

Новият Mercedes S-Class ще бъде представен по-късно през годината, по време на автомобилното изложение в Франкфурт. Скоро след това на сцената ще се появят удължената версия и купето CL. Интересното е, че CL ще бъде представен и във версия кабриолет, което се очаква да стане до две години. За тогава е предвидена и появата на нова луксозна лимузина базирана на S-Class, която да замени Maybach.